Pumas Unam Día de Muertos voetbalshirt 2018

PUMAS Unam heeft in samenwerking met Nike een special edition voetbalshirt uitgebracht. Het betreft een shirt ter ere van de 'dodendag' op 2 november. Dit speciale ''Dia de Muertos'' voetbalshirt wordt door de Mexicaanse club in een aantal thuiswedstrijden in november gedragen. In Mexico wordt er in de periode van Dia de Muertos (31 oktober tot 2 november) ook niet gewerkt. Ben je benieuwd naar de details van het nieuwe tenue van Pumas Unam? Check hieronder de details!

Ben je direct fan van dit vette voetbalshirt? Scoor dit shirt exclusief in deze winkel

of deze SHOP!

Pumas Unam Dodendag voetbalshirt 2018

Het Pumas Unam ''Dia de Muertos'' voetbalshirt is evenals het thuisshirt van de club overwegend goud en bevat op het midden een print van het logo van de club. Dit logo is geheel in stijl van het thema van dodendag en bevat aan de onderkant twee gekruiste botten. Verder is het tenue geïnspireerd door het Nike Vapor template. Het voetbalshirt bevat een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. Deze hals is iconisch voor het Nike Vapor template, dat begin 2018 voor het eerst werd geïntroduceerd. De hals bevat blauwe accenten en alle details op het nieuwe voetbalshirt van Pumas zijn ook blauw. De blauwe taping in de nek van het shirt bevat de iconische poema uit het logo van Club Universidad Nacional. De swoosh prijkt op de rechter borst en het DHL logo staat boven het logo van de club op het midden van de borst. Onder het speciale Dia de Muertos logo van de Mexicanen staat het logo van sponsor Banca Mifel. Op de mouwen van het shirt staan de logo's van Coca Cola en ZTE. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door hetzelfde voetbalbroekje als die van het thuistenue en dezelfde kousen. Deze zijn ook een combinatie van blauwe en goud. Zoals alle Nike tenues zijn ook deze Pumas Unam Día de Muertos tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Iturbe, Mora, Arribas, Barrera, Alustiza en andere sterspelers. Check ook de andere Pumas Unam voetbalshirts van 2018-2019. 

Pumas Unam voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Pumas Unam voetbalshirt kan je vanaf begin november bestellen in de onderstaande SHOPS! Het shirt is in een Vaporknit versie en een replica versie gelanceerd. Het authentic shirt heeft een prijs van € 140,- en het replica tenue heeft een prijs van € 85,-. Uiteraard kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe voetbalshirt in deze winkel

of deze SHOP!