PSV uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door testbeeld?

Generatie Z zal niet bekend zijn met het fenomeen testbeeld, maar iedereen die voor het millennium (2000) geboren is, moet het bijna wel kennen! Als je 's ochtends (te) vroeg wakker was en de tv aanzette, kon je er minutenlang naar kijken, wachtend tot jouw favoriete kinderprogramma begon! Herkenbaar? Waarom hebben we het hierover? Volgens bronnen van footyheadlines is het PSV uitshirt 2024-2025 een verwijzing naar het testbeeld en dat zal alles te maken hebben met de roots van de Eindhovense voetbalclub: Philips!

 
 
In 1975 introduceerde Philips namelijk het zogenaamde Philips PM55-44 testbeeld. Dit testbeeld werd in heel Europa gebruikt voor het afstellen en kalibreren van televisie-uitzendsystemen. Door Philips werd deze technologie ontwikkeld om de beeldkwaliteit te beoordelen en de nauwkeurigheid van de kleurenweergave op televisieschermen. Het testbeeld werd gekenmerkt door een cirkel met daarin verschillende geometrische vormen in felle kleuren met zwarte/witte en grijze tinten. Hoe dit design in het nieuwe PSV uitshirt terug komen is niet bekend. Het PSV uitshirt 2024-2025 wordt namelijk overwegend zwart en bevat een combinatie van verschillende felle kleuren, geïnspireerd door het testbeeld van de Philips PM55-44, die 50 jaar geleden werd geïntroduceerd.  
 
Wat verder zeker is, is dat Puma weer verantwoordelijk is voor het design en de productie van het tenue. Het Duitse sportmerk is sinds 2020 de kledingsponsor en dit contract loopt nog tot medio 2030. Ook het logo van Metropoolregio Brainport Eindhoven staat volgend seizoen weer op het midden van de tenues. Het partnership van verschillende Brabantse bedrijven is sinds het seizoen 2019-2020 shirtsponsor. Op de achterkant prijkt ook weer de Philips badge en staat weer het logo van GoodHabitz. Het contract met de Europese marktleider in online assessments en trainingen werd in januari tot medio 2027 verlengd. Bovendien staat het logo van TOTO weer op de linkermouw van het PSV uitshirt 2024-2025.  
 
Het PSV uitshirt 2024-2025 wordt pas in mei of juni officieel gepresenteerd door de club van trainer Peter Bosz! Dan weten we meer en vanaf dan speelt de club in dit voetbalshirt de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League uitwedstrijden in het shirt. Tot die tijd speelt de club de uitwedstrijden in het PSV uitshirt 2023-2024. Wordt vervolgd! 
 
Ben je op zoek naar het nieuwste PSV voetbalshirt? Check het dan direct in de onderstaande shops!  

PSV uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door testbeeld?