Peñarol voetbalshirt 127 jarig bestaan 2018-2019

Penarol heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma een nieuw voetbalshirt uitgebracht. Dit betreft een shirt ter ere van het 127 jarig bestaan van de club. Penarol is op 27 september 1891 opgericht en bestaat komende week dus 127 jaar. De topclub uit Uruguay en 48 voudig kampioen gebruikt dit speciale voetbalshirt als uitshirt gedurende het seizoen 2018-2019. Wil je alles weten over dit special edition voetbalshirt van de club uit Uruguay? Check hieronder de details!

Penarol shirt en tenue 127 jarig bestaan

Het nieuwe Penarol shirt ter ere van het 127 jarig bestaan wordt het ‘’Campeon Del Siglo’’ voetbalshirt genoemd. Het shirt bevat een all-over print van verschillende afbeeldingen in het zwart/grijs/wit. Dit betreffen afbeeldingen van verschillende teams van Penarol, die in de 127 jarige geschiedenis van de club kampioen zijn geworden. Het shirt bevat onder andere een afbeelding van het elftal dat voor het eerst kampioen werd, het eerste elftal dat ongeslagen kampioen werd en het eerste Penarol elftal die de COPA Libertadores of de wereldbeker won. Verschillende legendarische momenten zijn in het nieuwe voetbalshirt van de club uit Uruguay opgenomen. Het shirt bevat bovendien gele accenten, afkomstig uit de clubkleuren van de club uit Uruguay. De gele details komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de logo’s van Puma op de mouwen en op de rechter borst. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor ANTEL. De achterkant van het tenue bevat sponsor Nissan en het oprichtingsjaar van de club: 1891. Verder is de rechtermouw nog uitgerust met een speciale badge ter ere van de verjaardag van de club uit Uruguay, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio de Penarol in Montevideo. Het tenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen met gele accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Penarol voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Christian Rodriguez, Gabriel Fernandez, Varela, Estoyanoff, Maxi Rodriguez en andere sterspelers.

Penarol voetbalshirt bestellen

Het voetbalshirt van Penarol kan je vooralsnog nergens bestellen! Ben je geïnteresseerd in andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs of Penarol? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Penarol t-shirt of hoodie altijd in deze winkel!