PAOK Saloniki voetbalshirts 2021-2022

Paok Saloniki en kledingsponsor Macron Sportswear hebben afgelopen week ook de nieuwe Paok Saloniki voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club de Griekse Super League, beker en Europese wedstrijden in 2021-2022. Ook dit jaar is Macron de producent van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de Griekse club. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2015 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot de zomer van 2023.

PAOK Saloniki thuisshirt 2021-2022

Het Macron Paok Saloniki thuisshirt 2021-2022 heeft het bekende design. Het voetbalshirt bevat brede verticale zwarte en witte banen, welke geflankeerd worden door dunnere verticale zwarte lijnen. Ook de v-hals van het tenue is zwart/wit. De mouwen van het thuistrenue zijn ook zwart met een dunne witte lijn aan de onderkant. De rechterborst en de schouders zijn uitgerust met het Macron logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Stoiximan versiert het midden van het Paok Saloniki thuistenue. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club verwerkt: PAOK FC. Het thuistenue van PAOK wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

PAOK Saloniki uitshirt 2021-2022

PAOK Saloniki draagt dit seizoen maar liefst vier verschillende uitshirts in 2021-2022. Het reguliere uitshirt is zwart met een witte y-hals en wordt verder gekenmerkt door de witte band over de borst. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere horizontale banen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit met een subtiele zwarte lijn. Verder bevat het uittenue een all-over print van geometrische vormen, welke verwijzen naar de vleugels van de adelaar uit het clublogo. De logo's en details van het thuistenue zijn ook aanwezig op het Paok Saloniki uitshirt 2021-2022. Ook dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

PAOK Saloniki 3e shirt en 4e voetbalshirt 2021-2022

Het Paok Saloniki 3e shirt 2021-2022 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten over de mouwen. Deze ruiten zijn verdeeld in dunne, grijze en zwarte lijnen. Ook de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart. Hetzelfde geldt voor alle details op het derde tenue van PAOK FC. Dit tenue wordt ook compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen. Paok Thessaloniki draagt dit seizoen ook een vierde voetbalshirt. Dit tenue is overwegend oranje met navy blauwe accenten. De brede v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn donkerblauw en ook de zigzagprint op de mouwen van het tenue zijn navy blauw. Dit is ook de kleur van alle logo's op het vierde tenue en de naam van de club in de nek. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en oranje kousen met donkerblauwe details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe PAOK Saloniki voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kagawa, Tzolis, Swiderski, Vierinha, Warda, Pereira, Taylor en nog meer spelers.

PAOK Saloniki voetbalshirts bestellen

De Macron Paok Saloniki voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Zowel het thuisshirt als het uitshirt, 3e shirt en 4e voetbalshirt zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kun je deze voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel de nieuwe PAOK FC voetbalshirts direct in de officiële MACRON SHOP! 

PAOK Saloniki thuisshirt 2021-2022

 

PAOK Saloniki 3e shirt 2021-2022

 

PAOK Saloniki 4e shirt 2021-2022