Paars Manchester City trainingspak 2017-2018

Manchester City en Nike hebben afgelopen week ook een nieuw trainingspak voor de uitwedstrijden van 2017-2018 gelanceerd. Dit pak is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt en betreft het pak waarin de spelers van de club trainen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Nike verzorgt ook dit seizoen weer de trainingskleding en tenues van de equipe van Pep Guardiola. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk sinds 2013 kledingsponsor van The Citizens en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2018. Check hieronder de details van het paarse trainingspak, welke bestaat uit een zip training top en een strakke Nike tech trainingsbroek.

Paarse Manchester City drill top en trainingsbroek 2017-2018

De training top of drill top van Manchester City voor de uitwedstrijden is dit seizoen overwegend paars. Hiermee heeft de training sweater dezelfde kleur als het Manchester City uitshirt voor 2017-2018. Deze kleur wordt door Nike ''true berry'' genoemd. Verder bevat de achterkant van de hoge hals een strip en over de mouwen en schouders loopt bovendien een wat donkerder paarse strip. Verder wordt het nieuwe Manchester City trainingspak gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst en vallen de mouwen strak om de armen. Deze mouwen worden door Nike ook wel raglanmouwen genoemd. Deze mouwen bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen en zorgen ook nog eens voor voldoende bewegingsvrijheid. Wat ook speciaal is aan de mouwen van de training top zijn de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen en valt de drill top nog strakker om het lichaam. Op de borst van de training top staan de logo's van Nike en de club.

Het nieuwe Manchester City trainingspak wordt compleet gemaakt door een donker blauwe trainingsbroek. Deze ''midnight navy'' trainingsbroek bevat in de strip aan de zijkanten een paarse strip. Verder bevat de bovenkant van de broek een elastische tailleband, waarmee je de pasvorm naar wens kan aanpassen. De broek heeft een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de kuiten valt. Verder is de City trainingsbroek uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten en staan ook de logo's van de club en Nike op deze pants. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met de ritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen.

Dit pak is ook gelanceerd in een versie met een trainingsjack. Dit jack heeft hetzelde design als de training top en is paars met een rits tot de onderkant. Verder bevat de trainingsjack ook twee zakken. Zoals alle trainingskleding van Nike is ook dit pak van City uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check bovendien het navy blauwe trainingspak, waarin de club vooral traint ter voorbereiding op de thuiswedstrijden. Dit pak wordt vanaf nu gedragen door sterren als Aguero, Jesus, Sané, De Bruyne, Touré, Gündogan, Silva, Mendy en andere sterspelers.

Manchester City trainingspak kopen

Het nieuwe Manchester City trainingspak kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De drill top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De drill top heeft een prijs van € 64,95 voor volwassenen en voor kids is deze € 54,95. De broek heeft een prijs van € 49,95 voor volwassenen en € 44,95 voor kinderen. Dit pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van Manchester City kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Manchester City trainingspak DIRECT in deze online winkel

of DEZE SHOP