Orlando Pirates voetbalshirts 2019-2020

Orlando Pirates en adidas hebben de nieuwe tenues voor 2019-2020 vandaag officieel bekend gemaakt. In deze voetbalshirts speelt de Zuid Afrikaanse club de wedstrijden in de Zuid Afrikaanse Premier Soccer League gedurende 2019-2020. De negenvoudig Zuid-Afrikaans kampioen speelt haar thuiswedstrijden in het Orlando Stadium of Ellis Park in Johannesburg.

Orlando Pirates thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Orlando Pirates thuisshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door het tenue van 1995. Dit is het seizoen waarin de Afrikaanse Champions League gewonnen werd. In de finale versloeg Orlando Pirates de Ivoriaanse club ASEC Mimosas over twee wedstrijden. In 1995 was Umbro overigens nog kledingsponsor van Orlando Pirates. Het nieuwe tenue is wit en wordt gekenmerkt door de verticale, dunne, zwarte banen over het shirt. Ook de achterkant van de ronde hals bevat een zwarte band en de drie adidas strepen staan in het wit op de zijkanten van het tenue. Op de borst staan de logo’s van de club en adi en op het midden van het tenue staat sponsor VODACOM. Het thuistenue van Orlando Pirates wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en wit/zwarte kousen.

Orlando Pirates uitshirt 2019-2020

Het Orlando Pirates uitshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op het TIRO19 template van adidas en wordt gekenmerkt door de flitsende all-over print. Deze all-over print heeft wat weg van geluidsgolven. Het shirt heeft twee tinten rood en bevat bovendien een v-hals in het zwart. De drie adidas strepen op de zijkanten van het tenue zijn ook zwart en alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met fel rode adidas strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Orlando Pirates tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Lorch, Shonga, Makola, Mhango, Pule en nog meer sterspelers.

Vooralsnog kun je de nieuwe Orlando Pirates tenues alleen in de clubshop van de Zuid Afrikaanse club bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van de club? Check het in deze SHOP