Dit is het Oranje Leeuwinnen warming-up shirt 2023-2024

Nog een maandje en dan zien we de Oranje Leeuwinnen weer schitteren tijdens een mondiaal toernooi! In juli en augustus vindt het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal in Australië en Nieuw Zeeland plaats. Dan strijdt het team van bondscoach Andries Jonker tegen de Verenigde Staten, Vietnam en Portugal in de nieuwe Oranje Leeuwinnen WK 2023 voetbalshirts, die in april door Nike gelanceerd werden. Niet alleen de voetbalshirts zien er fantastisch uit, hetzelfde geldt voor de warming-up shirts. Deze warming-up shirts zijn onderdeel van de nieuwe trainingscollectie van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal en worden door de Oranje Leeuwinnen gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de WK 2023 wedstrijden en de andere interlands in de periode 2023-2024.

Het Oranje Leeuwinnen warming-up shirt 2023-2024 heeft als basiskleur navy blauw en wordt gekenmerkt door de oranje vlekken met een gradënt design. Deze vlekken vliegen als een wervelwind over het Oranje Leeuwinnen trainingsshirt en dat is precies de vibe, waarmee de tegenstanders van het vrouwenteam al voor het begin van een wedstrijd geïndoctrineerd moeten worden. Qua template heeft het voetbalshirt alle kenmerken van het Nike Strike template. Het inloopshirt is uitgerust met een ronde hals en bevat aan de achterzijde een vlak met een ronding. De swoosh van Nike op de rechterborst is oranje en de KNVB badge op de andere borst is zwart met een oranje leeuwin en een oranje omlijning. Op alle trainingskleding van de Oranje Leeuwinnen staat ook het logo van hoofdsponsor ING en dit logo staat in het wit op het midden van het warming-up shirt. Het Oranje Leeuwinnen trainingstenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw trainingsbroekje, waarop ook de logo's van de KNVB en Nike in het oranje staan.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Pasvorm: Normaal
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Het Nike Oranje Leeuwinnen warming-up shirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is het warming-up shirt € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 59,95. Check ook andere Oranje Leeuwinnen kleding in deze winkels!

Dit is het Oranje Leeuwinnen warming-up shirt 2023-2024
Dit is het Oranje Leeuwinnen warming-up shirt 2023-2024
Dit is het Oranje Leeuwinnen warming-up shirt 2023-2024