OH Leuven voetbalshirts 2022-2023

De Belgische voetbalclub OH Leuven en kledingsponsor Stanno hebben inmiddels ook de nieuwe OH Leuven voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Oud Heverlee Leuven de Belgische Jupiler Pro en bekerwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde de club op de elfde plek in de Belgische competitie. Vanaf dit seizoen is Stanno de kledingsponsor van de club. Het merk, dat onderdeel is van de Deventrade Group, heeft het stokje overgenomen van adidas.

OH Leuven thuisshirt 2022-2023

Het OH Leuven thuisshirt 2022-2023 is wit en wordt gekenmerkt door de rode, zwarte en groene lijnen aan de onderkant van de mouwen. Dit zijn de clubkleuren van OH Leuven. Het voetbalshirt bevat een ronde hals. De rechterborst bevat het logo van Stanno en op de mouwen staan de trademark tekens van het Duitse sportmerk. De linkerborst is uitgerust met het clublogo en op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor Star Casino en de rechtermouw bevat het logo van Banqup. De binnenkant van de hals bevat het motto van de club: ''COME ON YOU WHITES''. Het OH Leuven uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De broekjes bevatten aan de onderkant dezelfde lijnen als aan de onderkant van de mouwen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Stanno. De kousen zijn volledig wit.

OH Leuven uitshirt 2022-2023

Het OH Leuven uitshirt 2022-2023 is navy blauw met gouden details. Alle logo's op het tenue zijn namelijk goud. Het OH Leuven logo op de linkerborst betreft dus een monochroom logo, welke in stijl is van de kleuren van voetbalshirt: goud/navy blauw. Verder bevat het voetbalshirt een polokraag met een gouden lijn. Deze lijn komt ook terug aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. In de nek op de achterzijde van het OH Leuven uitshirt staat een graphic van de skyline van de stad. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met gouden accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de OH Leuven voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Al-Taamari, Ngawa, Holzhauser, Keita, Chakla, Pletinckx en nog meer spelers. De nieuwe OH Leuven voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de club! Ben je op zoek naar andere tenues van dit seizoen? Check het in deze fanshop! 

OH Leuven voetbalshirts 2022-2023

OH Leuven uitshirt 2022-2023

OH Leuven voetbalshirts 2022-2023