Noord Ierland voetbalshirts 2024-2025 bevatten geluidsgolven!

De voetbalbond van Noord Ierland en kledingsponsor adidas hebben ook de nieuwe Noord Ierland voetbalshirts 2024-2025 officieel gepresenteerd met het motto: ‘’OUR SHIRT. OUR VOICE.’’ In deze tenues speelt het nationale voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2026 tijdens de periode 2024-2025. Het Noord-Ierse voetbalelftal heeft zich namelijk niet geplaatst voor het EK in Duitsland. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de Noord Ierland voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2012.

Noord-Ierland thuisshirt 2024-2025

Zoals alle adidas voetbalshirts van de landenteams dit seizoen staan de Noord Ierland voetbalshirts in het teken van de nationale trots en het pure DNA. Het Noord Ierland thuisshirt 2024-2025 is natuurlijk weer overwegend groen en bevat een design van verticale donkergroene banen, waarin een print van geluidsgolven is verwerkt. Deze print staat symbool voor het passionele gezang van de supporters van het nationale elftal wanneer zij het team aanmoedigen tijdens de thuiswedstrijden op Windsor Park. Ook dit voetbalshirt heeft alle kenmerken van het adidas TIRO24 template. Kenmerkend aan dit template is de golf op de zijkanten van het tenue. Op het Noord-Ierland thuisshirt is deze golf wit, evenals het logo van adidas op de rechterborst. Het thuisshirt is verder uitgerust met een ronde hals met een donkergroene rand. Ook de adidas strepen op de schouders zijn donkergroen. De linkerborst is voorzien van het logo van de nationale voetbalbond, de Irish Football Association (IFA) en in de nek op de achterkant staat een retro logo van de bond. Het Noord Ierland. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale witte baan. De sokken zijn wit en bevatten op de voorkant een groen adidas logo en op de achterkant een diagonaal groen vlak.

Noord-Ierland uitshirt 2024-2025

Het Noord Ierland uitshirt 2024-2025 is wit en bevat een print van een kruis op de body van het voetbalshirt. Dit lichtgroene kruis is geïnspireerd door de kruis uit de vlag van het land en het logo van de voetbalbond. In de kruis zijn ook weer geluidsgolven verwerkt, geïnspireerd door de liederen van de supporters in het stadion. De golf op de zijkanten van het voetbalshirt is ook turquoise (Ice green). De adidas strepen op de schouders zijn donkergroen en hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechterborst. Verder is het uitshirt uitgerust met een ronde hals met een donkergroene en lichtgroene rand. De logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een donkergroen voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte golf en witte sokken met lichtgroene en donkergroene details.

Noord-Ierland voetbalshirt bestellen

De adidas Noord Ierland voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) zijn de voetbalshirts € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Noord Ierland voetbalshirts 2024-2025 bevatten geluidsgolven!
Noord Ierland voetbalshirts 2024-2025 bevatten geluidsgolven!
Noord Ierland voetbalshirts 2024-2025 bevatten geluidsgolven!
Noord Ierland voetbalshirts 2024-2025 bevatten geluidsgolven!