Nike lanceert Brazilië tech fleece pak voor 2018-2019

Nike is druk bezig met het lanceren van verschillende voetbalshirts van de landen die komende zomer aanwezig zijn op het Wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Deze spelers hebben natuurlijk niet alleen op het voetbalveld kleding van Nike aan. Nike lanceert daarom ook een zogeheten off-pitch lijn. De Braziliaanse sterspelers stelen niet alleen de show tijdens de wedstrijden in Rusland, maar ook buiten de lijnen stelen sterren als Neymar en Daniel Alves de show. Dat doen ze in dit tech fleece trainingspak van Nike. In dit pak kunnen de spelers lekker chillen in de voorbereiding op de grote wedstrijden. Brazilië neemt het in de poulefase op tegen Zwitserland, Servië en Costa Rica. De inwoners van het Zuid-Amerikaanse land gaan er vanuit dat we ‘’A Selecao’’ nog meer wedstrijden gaan zien. Daarom is het voor de Braziliaanse selectie ook erg belangrijk goed te ontspannen tussen de wedstrijden door. Nieuwsgierig naar het pak? Check de details hieronder!

Brazilië tech fleece joggingpak 2018-2019

In januari zijn er door Nike verschillende tech fleece pakken gelanceerd van Europese topclubs. Onder anderen Barcelona, PSG, Chelsea en Manchester City hebben een dergelijk trainingspak aan de collectie kunnen toevoegen en nu is Brazilië aan de beurt. Het tech fleece pak van het Zuid-Amerikaanse land is volledig grijs. Zoals de naam al zegt gaat het om een heel pak. Het pak bestaat uit een tech fleece jack en een joggingsbroek. Het is erg fijn om lekker te kunnen chillen in zo’n comfortabel jack. Daarom mag de capuchon natuurlijk niet ontbreken. Aan de zijkanten van het trainingsjack zitten zakken waar je je handen in kunt doen wanneer je lekker onder uit gezakt op de bank ligt. Het Nike tech fleece pak is gemaakt uit een combinatie van katoen (66%) en polyester (34%). Deze samenstelling zorgt voor een verschrikkelijk fijn comfort van het pak. Het tech fleece pak zit niet alleen verschrikkelijk lekker het houdt je ook nog eens lekker warm in de kou. Net zoals bij de shirts van Nike is er bij dit tech fleece jack ook gebruik gemaakt van raglanmouwen. De mouwen bewegen door deze speciale mouwen beter mee wanneer jij je arm beweegt. Zoals net al verteld bevat het jack ook een capuchon. Aan de hand van touwtjes bij de capuchon is het mogelijk de pasvorm aan te passen. Dit zorgt voor een betere fit. De rits van het tech fleece jack is zwart. Deze kleur komt overeen met de chevron die de voorkant van het jack versierd. Deze baan op de voorkant van het shirt is gebaseerd op de banen van de windrunners van Nike. Deze werden al door het Amerikaanse merk ontworpen in de jaren ’70. De windrunners zijn nu ook niet meer weg te denken uit de collecties van Nike. Een jack zit het lekkerst wanneer hij strak om je lichaam valt. Nike heeft hiervoor bedacht een zwarte band aan de onderkant van het jack te plaatsen die deze functie vervuld. Het Nike tech fleece jack is komt uit de collectie van Brazilië dit is terug te zien aan het logo van de Braziliaanse voetbalbond op de linkerkant van de borst van het jack. Boven dit logo mogen natuurlijk de bekende 5 sterren van de vijfvoudig wereldkampioen niet ontbreken. Op de rechterkant van de borst is het bekende Nike logo, de swoosh, te zien.

Het tech fleece Brazilië pak bestaat natuurlijk niet alleen uit een jack. Er is ook een tech fleece broek. Deze heeft qua uiterlijk en comfort dezelfde eigenschappen als het vest. De combinatie katoen en polyester wordt ook gebruikt bij de broek. Voor het perfecte comfort, heeft Nike ervoor gekozen om de broek rond de enkels en kuiten lekker strak te laten zitten. Dit komt door de toelopende pasvorm van de tech fleece broek. Het fijne van deze trainingsbroek zijn de zakken aan de zijkanten van de broek. Deze zakken bevatten ook een verborgen rits. De swoosh mag natuurlijk niet ontbreken op de broek en is ook terug te vinden aan de zijkant van de broek. Hier is ook het logo van de Braziliaanse voetbalbond op terug te vinden. Bij deze tech fleece broek wordt als laatste gebruik gemaakt van een tailleband. Deze zit aan de bovenkant van de broek en met deze band kun je de fit van de broek aanpassen aan je eigen wensen.

Wanneer jij Brazilië wil toejuichen op het WK, omdat jij de grootste fan bent van ‘’ A Selecao’’ dan mag dit nieuwe tech fleece trainingspak niet ontbreken in je collectie. Ben je opzoek naar andere items uit de WK selectie van Brazilië? Check de nieuwe Brazilië sterpatroon pre-match top 2018-2019 of check het andere trainingspak van het Braziliaanse elftal!

Brazilië Nike tech fleece pak bestellen

Het Brazilië tech fleece joggingpak voor 2018 kun je vanaf medio maart bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL, XXL. Het is bij Nike zelfs mogelijk om het vest en de broek los van elkaar te kopen. Het totale Nike tech fleece pak kost € 210,- De broek heeft een prijs van € 90,- en de tech fleece vest kost € 120,- Ben je opzoek naar een goedkopere Brazilië shirt, of trainingsjack? Check dan het aanbod hiernaast of op de onderstaande webwinkel. Directe levering gegarandeerd!

Koop je tech fleece pak in de NIKE SHOP

Of scoor je Brazilië fan kleding in DEZE WEBWINKEL