Nike FC lanceert gave vrouwen voetbalshirts voor 2019-2020

Nike heeft voor het eerst een speciaal vrouwen voetbalshirt van NIKE FC gelanceerd! Een echte voetbalclub moet namelijk een vrouwentak hebben en al helemaal in een jaar waarin het WK vrouwenvoetbal plaats vindt! De imaginaire club van Nike kon dan ook niet achterblijven en zo geschiedde dus! Het voetbalshirt heeft uiteraard een speciale fit voor vrouwen, al zijn de voetbalshirts wel wat aan de korte kant. Maar ach... het wordt ook zomer!

Direct fan van de Nike FC vrouwen voetbalshirts? Bestel ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

NIKE FC vrouwen voetbalshirt - Wit

Het Nike FC vrouwenvoetbalshirt heeft een heerlijk modieus en retro design. Het voetbalshirt is wit en bevat een design van horizontale banen. In deze banen is de naam van het merk ''Nike Football'' in verschillende talen verwerkt. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een Vapor hals. Deze hals heeft een iets meer retro achtig design dan we van de andere voetbalshirts van Nike gewend zijn en is een combinatie van een rechte hals en diagonale hals. Deze is zwart. De swoosh van Nike en het logo van Nike FC op de borst hebben ook een modieuze kleur en zijn ''rose gold.'' Hetzelfde geldt voor de tag aan de onderkant van het voetbalshirt. Een kenmerk van het Nike Vapor template is natuurlijk ook de taping aan de binnenkant en achterkant van de hals. Deze is zwart. Van de fit van het voetbalshirt moet je echt houden. Het shirt valt namelijk net tot de heupen! Ben je dit witte voetbalshirt zat? Daar heeft Nike iets op gevonden. Het voetbalshirt kan namelijk omgekeerd worden. Dit gedeelte is geheel zwart en bevat vrijwel hetzelfde design als de andere kant. Ook dit gedeelte bevat horizontale banen met daarin de vertalingen van Nike Football. Op dit deel staan echter niet de logo's van Nike en Nike FC op de borst, maar prijkt een grote, witte swoosh. In de rechte hals staat de naam van de club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Nike FC dames voetbalshirts en check ook het nieuwe Nike FC vrouwen trainingspak! 

Nike FC vrouwen voetbalshirt - Grijs

Een uitshirt mag natuurlijk ook niet ontbreken in de collectie. Dit uitshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt en is grijs. De logo's van Nike en de club staan ook in het rose gold op dit voetbalshirt op de borst en ook dit tenue bevat een Vapor hals en horizontale banen. Ook dit betreft een reversible voetbalshirt en de andere kant van dit voetbalshirt is ook grijs.

Nike FC voetbalshirt kopen

De nieuwe Nike FC vrouwen voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De shirts zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XL & hebben een prijs van € 50,-. Check ook andere Nike FC producten in het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel deze gave voetbalshirts in deze SHOP

of deze winkel!