Newcastle United thuisshirt 2020-2021

Newcastle United en Puma hebben vandaag het nieuwe Newcastle United thuisshirt 2020-2021 officieel gepresenteerd. Dit nieuwe tenue wordt door ''The Magpies'' voor het eerst gedragen in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Liverpool en wordt bovendien door de club gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op St. James Park gedurende 2020-2021. Puma is sinds 2010 de kledingsponsor van Newcastle en is ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het contract met Puma loopt aan het einde van dit seizoen af en het is nog maar de vraag of dit contract verlengd gaat worden.

Newcastle United thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Newcastle United thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een vrij basic design. Het tenue wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen over de body van het tenue. Deze strepen zijn wat dunner dan op het voetbalshirt van vorig seizoen. Verder zijn de mouwen van het voetbalshirt zwart en is het tenue uitgerust met een ronde hals. De verticale strepen lopen door over deze hals. Over de mouwen bevat het Newcastle United thuistenue een brede taping, waarin in het zilver het logo van kledingsponsor Puma is verwerkt. Het logo van het Duitse sportmerk staat ook weer op de rechterborst. De andere borst bevat het embleem van de in 1892 opgerichte club en op het midden van het tenue staat sponsor FUN88. Het gokbedrijf is sinds de zomer van 2017 de shirtsponsor van de Engelse club. Het voetbalbroekje van het Newcastle United thuistenue is zwart en bevat op de pijpen de logo's van de club en Puma. De kousen zijn ook overwegend zwart met een design van fading witte banen op de achterkant van de kousen. Op de voetbalsokken staan ook de initialen van de club: NUFC. Zoals alle Puma tenues is ook het Newcastle United voetbalshirt uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor verkoeling.

Allan Saint Maximin, speler van Newcastle, geeft nog kort een reactie op het tenue: ''Zoals de supporters van Newcastle weten, hebbben mijn kinderen en ik de tenues van afgelopen seizoen vaak gedragen. De nieuwe tenues zien er ook goed uit en ik kijk ernaar uit dit tenue komende zondag voor het eerst te dragen. Ik hoop dat de supporters het tenue ook mooi vinden en we samen weer in het zwart/wit kunnen spelen!''  Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Newcastle United voetbalshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Saint Maximin, Almirón, Rose, Joelinton, Lazaro en nog meer spelers. Check nu ook de Newcastle United uitshirts 2020-2021. 

Newcastle United voetbalshirt kopen

Het Newcastle United thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Magpies ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het voetbalshirt in deze winkel 

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

Newcastle United thuisshirt 2020-2021