NAC Breda voetbalshirts 2022-2023

NAC Breda en de nieuwe kledingsponsor Nike hebben dit weekend de nieuwe NAC Breda voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het team van trainer Robert Molenaar de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. NAC Breda eindigde vorig seizoen als achtste in de Keuken Kampioen Divisie. Vanaf dit seizoen is Nike de kledingsponsor van de club uit Breda. Het merk volgt Legea op, dat sinds medio 2015 de kledingsponsor was van de ''Parel van het Zuiden.''

NAC Breda thuisshirt 2022-2023

Het NAC Breda thuisshirt 2022-2023 heeft dit jaar een retro look met een modern element. Het voetbalshirt is natuurlijk weer overwegend geel en bevat bovendien een polokraag. Het voetbalshirt wordt vooral gekenmerkt door de diagonale zwarte baan van de linker schouder naar de rechter onderkant. Deze baan heeft een design van penseelstreken. De rechterborst van het NAC Breda thuisshirt bevat de swoosh van Nike en de linkerborst de badge van de club. De binnenkant van de hals bevat de tekst: Nooit Opgeven Altijd Doorzetten”. Op de achterzijde van de hals staan de Bredase Andreaskruizen. Het NAC Breda thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn wit en bevatten ook de Andreaskruizen.

NAC Breda uitshirts 2022-2023

Het NAC Breda uitshirt 2022-2023 wordt gekenmerkt door de zwarte en grijze verticale banen. In deze banen is heel subtiel het clublogo verwerkt. Dit voetbalshirt bevat een ronde hals en ook gele accenten. De swoosh op de borst is geel en hetzelfde geldt voor de omlijning van het logo van hoofdsponsor OK. Het uittenue bevat dezelfde details als het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. NAC Breda draagt dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Het NAC Breda 3e voetbalshirt 2022-2023 is wit en heeft het standaard Nike Strike II template. Dit template wordt gekenmerkt door de all-over print van golven en stippen op de mouwen. Dit voetbalshirt is uitgerust met een ronde hals. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op de andere twee voetbalshirts. Het broekje en de kousen van dit tenue zijn volledig wit.

Zoals alle Nike tenues zijn de NAC Breda voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

NAC Breda voetbalshirt bestellen

De nieuwe NAC Breda voetbalshirts 2022-2023 van Nike kun je vanaf begin augustus bestellen in de onderstaande winkel. In deze webshop kun je de voetbalshirts van NAC ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Daarbij wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers van NAC ook op het tenue dragen.

Bestel de NAC Breda voetbalshirts in deze winkel

NAC Breda thuisshirt 2022-2023

NAC Breda thuisshirt 2022-2023

NAC Breda uitshirt 2022-2023

Bron afbeeldingen: Voetbalshop.nl