MVV Maastricht voetbalshirts 2022-2023

MVV Maastricht en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe MVV Maastricht voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de voetbalclub uit Limburg de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde MVV op de zestiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Vanaf dit seizoen is Nike verantwoordelijk voor het design en de productie van de MVV Maastricht tenues. Het Amerikaanse sportmerk volgt Masita op als kledingsponsor. Masita was sinds medio 2003 de kledingsponsor van MVV.

MVV Maastricht thuisshirt 2022-2023

Het MVV Maastricht thuisshirt 2022-2023 is gebaseerd op het Nike Tiempo Premier II template. De body van het voetbalshirt is rood en bevat aan de onderkant een all-over print van de skyline van Maastricht. De print bevindt zich zowel op de voor- als achterkant van het MVV Maastricht voetbalshirt. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het officiële clublogo. Het tenue is dit jaar uitgerust met een V-hals. De binnenkant van de V-hals bevat het oprichtingsjaar van MVV: 1902. In de nek op de achterzijde van het tenue is het stadswapen van Maastricht verwerkt. Hier prijkt bovendien de tekst: ''VEER ZIEN MVV'' (Wij zijn MVV). Op het tenue staan verschillende sponsors: Voetbalshop (voorkant), Naga Solar (achterkant) en Hansen Dranken (linkermouw). Het MVV Maastricht thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit voetbalbroekje bevat naast de logo's van de club en Nike ook het logo van Businessdrukker. De kousen zijn volledig rood en bevatten een witte swoosh met de ster uit het MVV logo. De spelers van MVV dragen dit seizoen een witte bedrukking op de achterkant van het voetbalshirt. In de rugnummers is het logo van de Keuken Kampioen Divisie verwerkt.

MVV Maastricht uitshirt 2022-2023

Het MVV Maastricht uitshirt 2022-2023 is dit jaar zwart/wit. De body van het voetbalshirt is zwart en de mouwen zijn volledig wit. Verder bevat het tenue dit seizoen een brede V-hals. Op de rechterborst prijkt het logo van Nike en de linkerborst bevat het logo van MVV. Hoofdsponsor Voetbalshop prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van Hansen Dranken. Het uitshirt bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de tekst: ''120 JAOR''. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''Veer zien MVV'' met het stadswapen. Het MVV uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, welke ook weer de logo's van Nike, de club en Businessdrukker bevat. De kousen zijn volledig zwart en bevatten de iconische ster van het clublogo en een witte swoosh. Zoals alle tenues van Nike zijn de MVV Maastricht voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in de stof van de MVV Maastricht voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de MVV Maastricht voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Van Bommel, Lake, Remans, Blummel, Ntelo en nog meer spelers.

MVV Maastricht voetbalshirt bestellen

De nieuwe Nike MVV Maastricht voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf medio juli/augustus bestellen in de onderstaande winkel. In deze webshop kun je de MVV tenues laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Bestel je MVV Maastricht voetbalshirt in deze SHOP!

MVV Maastricht thuisshirt 2022-2023

MVV Maastricht thuisshirt 2022-2023

MVV Maastricht uitshirt 2022-2023

MVV Maastricht uitshirt 2022-2023

MVV uitshirt 2022-2023

Bron afbeeldingen: VOETBALSHOP.NL