Montpellier voetbalshirts 2019-2020

Ook de nieuwe voetbalshirts van de Franse club Montpellier zijn deze week officieel uitgebracht. In deze nieuwe tenues speelt Montpellier de wedstrijden in de Franse Ligue 1 en de beker gedurende 2019-2020. De club van trainer Michel Der Zakarian eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek en speelt daardoor geen Europees voetbal. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van Montpellier HSC. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2010.

Montpellier HSC thuisshirt 2019-2020

De nieuwe Montpellier voetbalshirts hebben een vrij basic design. Alle tenues zijn gebaseerd op het standaard Vapor template van Nike. De body van het thuisshirt is blauw en de mouwen van het shirt zijn oranje. Verder heeft het tenue een combinatie van een diagonale en rechte hals. Zoals ieder jaar bevat het tenue van Montpellier verschillende sponsoren: PasinoBet.fr, Faun, Groupama, Montpellier Metropole en Nike. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club. PasinoBet.fr is vanaf dit seizoen de nieuwe hoofdsponsor van Montpellier. Beide partijen tekenden een contract tot de zomer van 2024. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en kousen in het blauw/oranje.

Montpellier uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Montpellier uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De logo's van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en deze logo's zijn overwegend zwart. Dit uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade de La Mosson heeft ook een 3e shirt. Dit voetbalshirt is rood en ziet er verder hetzelfde uit als het witte uitshirt. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen. Alle tenues van Montpellier zijn ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen vand e nieuwe Montpellier voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Hilton, Auguilar, Skhiri, Laborde, Mollet, Filipe Mendes en nog meer sterspelers.

Montpellier voetbalshirt kopen

De nieuwe tenues van de Franse club kun je vanaf nu bestellen in de clubshop van de Franse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Franse clubs? Neem dan een kijkje in DEZE WEBWINKEL

Montpellier voetbalshirts 2019-2020

Montpellier thuisshirt 2019-2020