Millonarios FC uitshirt 2021

De Colombiaanse voetbalclub Millonarios heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe Millonarios uitshirt 2021 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de club uit Bogota de uitwedstrijden in de Colombiaanse Categoria Primera A en de beker in 2021.



Het nieuwe Millonarios uitshirt 2021 is dit jaar zilver/grijs en is gebaseerd op het standaard adidas Condivo 20 template. Dit betekent dat het tenue een all-over camouflage print heeft en bovendien is uitgerust met een zogenaamde adidas EQT collar. Dit is een combinatie van een v-hals en opstaande kraag en werd door adidas vooral begin jaren ’90 gebruikt. De adidas strepen staan in het wit op de schouders en verder zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met een brede band. Deze band is zilver met in het midden een grijze band. Hoofdsponsor PEPSI versiert het midden van het tenue en het logo van adidas staat op de rechterborst. De badge van Millonarios Fútbol Club  prijkt op de linkerborst. Het tenue bevat ook de logo’s van andere  sponsors WPLAY.co , Cafam en Herbal Nutrition.  Het uittenue van Millonarios wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn wit met grijze adidas strepen. Ook deze tenues zijn door adidas weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Millonarios FC voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Guarin, Uribe, Arango, Marquez, Carlos Pereira en andere spelers.

De Millonarios voetbalshirts 2021 kun je alleen in de clubshop bestellen. Ben je op zoek naar andere Millonarios merchandising? Check het dan in deze fanshop! 

Millonarios-uitshirt-2021