Luton Town voetbalshirts 2020-2021

Luton Town en Umbro hebben inmiddels ook de nieuwe Luton Town voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. Umbro is verantwoordelijk voor de designs van de nieuwe voetbalshirts van Luton Town. Deze verantwoordelijkheden neemt het Engelse sportmerk over van Puma. De nieuwe voetbalshirts worden gedragen tijdens de wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. Afgelopen seizoen eindigde Luton Town op de negentiende plek op het tweede niveau in Engeland. 

Luton Town thuisshirt 2020-2021

Luton Town is opgericht in het jaar 1885 en dat betekent dat in 2020 het 135-jarig bestaan wordt gevierd. Ook het nieuwe thuistenue van de Engelse club is een feest. Met in de nek van het shirt een referentie naar alle tenues die de club in de afgelopen 135 jaar heeft gedragen. Het nieuwe thuisshirt van Luton Town wordt gekenmerkt door de traditionele oranje kleur. Verder zijn er verschillende blauwe details te zien. Dit zijn de kleuren van de club. De kraag van het shirt heeft een blauwe omlijning en ook de bies aan de linkermouw van het shirt is blauw. De bies aan de onderzijde van de rechtermouw is wit van kleur. Ook het Umbro logo is wit.  De dubbele diamant van het Engelse sportmerk staat op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Luton Town. Hoofdsponsor van de club is JB Developments. Deze sponsor staat in witte letters op het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Luton Town wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

Luton Town uitshirt 2020-2021

Het Luton Town uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door de uitshirts van het seizoen 1991-1992. De ontwerpers van de nieuwe shirts wilden dit memorabele tenue in een modern jasje steken. Het nieuwe uittricot wordt gekenmerkt door een witte basiskleur met oranje en blauwe details. Deze komen terug de print aan de zijkanten van het shirt. De brede biezen aan de onderkant van de mouwen zijn ook blauw. De kraag van het nieuwe uittenue heeft een blauwe omlijning met een subtiele penseelstreek in het oranje. De dubbele diamant van Umbro staat op de rechterborst in het blauw. Het Luton Town clubwapen is te zien op de linkerborst. Het uittenue heeft een andere shirtsponsor dan die op het thuisshirt prijkt. Star Platforms staat op het midden van het uitshirt. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt hetzelfde details als op het thuisshirt. Een oranje short en kousen completeren het nieuwe uittenue van Luton Town Luton Town heeft daarnaast nog een derde voetbalshirt. De basiskleur van dit shirt is zwart, terwijl de schouders van het shirt blauw van kleur zijn. Over de mouwen loopt een blauwe baan door. Het tenue heeft een ronde hals. Deze is, net als de schouders, blauw van kleur. Het Umbro logo staat op de rechterborst en het logo van Luton Town prijkt op de linkerborst. Ryebridge is de shirtsponsor op het derde tenue van de Engelse Championship club.

De nieuwe voetbalshirts van Luton Town zijn op dit moment alleen te koop in de webshop van de Engelse club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Engelse (top)clubs? Check DEZE WEBSHOP

Luton Town thuisshirt 2020-2021

Luton Town uitshirt 2020-2021