Los Angeles FC trainingspak 2020-2021

Los Angeles FC en adidas hebben het nieuwe Los Angeles trainingspak voor 2020-2021 uitgebracht. Dit gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe voetbalshirt van de club uit Californië. Dit nieuwe pak wordt door ‘’The Wings’’ gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Major League Soccer wedstrijden dit seizoen. Los Angeles FC speelt ook dit jaar weer in de Western Conference van de competitie, waar het vorig seizoen op een eerste plek eindigde.

Grijze Los Angeles FC trainingstrui en trainingsbroek 2020

Het nieuwe Los Angeles FC trainingspak van adidas bestaat weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De Los Angeles FC training top is dit jaar geheel grijs en bevat alle kenmerken van het nieuwe adidas Condivo 20 template. Dit betekent onder andere dat de drie strepen van adidas niet meer op de schouders staan, maar verplaatst zijn naar de onderkant van de mouwen. Een ander onderdeel van het template is de hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan verborgen worden onder een speciaal lipje. Ook dit seizoen zijn de mouwen aan de onderkant weer voorzien van duimgaten, waardoor de top nog strakker om het lichaam valt, als je deze aan hebt. Een ander kenmerk van de training sweater van Los Angeles FC is het feit dat de achterkant iets langer is. Dit zorgt voor extra bescherming. Op de rechterborst staat het adidas performance logo. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS clubs. De andere borst bevat het iconische zwart/gouden logo van de Amerikaanse club en op het midden van de top staat het logo van sponsor Youtube TV.

Het nieuwe Los Angeles FC trainingspak wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De drie adidas strepen op deze broek zijn grijs en de logo’s van de club en adi aan de zijkanten zijn goud. Verder bevat de Los Angeles trainingsbroek de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant van de broek is voorzien van een tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen en bovendien heeft de trainingsbroek een tapered fit. Dit houdt in dat de Los Angeles trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt. De pakken zijn door het Duitse sportmerk ook weer voorzien van de nieuwe adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vela, Rossi, Rodriguez Blessing en Kenneth Vermeer.

Los Angeles FC trainingspak kopen

Het nieuwe Los Angeles FC trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. De trainingstrui is € 74,95 en de trainingsbroek heeft een prijs van € 54,95. Check in deze shops ook andere MLS producten. Directe levering!

Bestel het Los Angeles FC pak direct in deze SHOP

of deze winkel!