LASK Linz voetbalshirts 2020-2021

LASK Linz en kledingsponsor BWT hebben inmiddels ook de nieuwe Lask Linz voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Oostenrijk de wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga, de beker en in Europa League gedurende 2020-2021. In groep J neemt LASK Linz het dit jaar op tegen Tottenham Hotspur, Ludogoretsk en Royal Antwerp.

LASK Linz thuisshirt 2020-2021

Het LASK Linz thuisshirt 2020-2021 wordt dit jaar opnieuw gekenmerkt door de zwarte en witte verticale banen. Het voetbalshirt bevat een ronde hals in het zwart en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Op de rechterborst prijkt het logo van kledingsponsor BWT (Best Water Technology) en daaronder het logo van de Oostenrijkse Bundesliga. Op het midden van de borst prijkt het wapen van de stad en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Oostenrijkers. Sponsor Backaldrin Kornspitz prijkt op het midden van de tenues en subsponsor Zipfex saat op de mouwen. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen een zwarte band. Op de voetbalbroekjes staan ook weer verschillende sponsoren. De kousen van het thuistenue zijn ook wit.

LASK Linz uitshirt 2020-2021

Het LASK Linz uitshirt 2020-2021 is dit jaar roze en wordt gekenmerkt door de dunne rode en lichtblauwe verticale lijn aan de linkerzijde van het voetbalshirt. Het uitshirt is verder uitgerust met een ronde hals met een opstaande kraag en de logo’s van de sponsoren, de club en het wapen van de stad staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwarte voetbalbroekje met aan de onderkant een roze band. De kousen van het LASK Linz uittenue zijn volledig zwart. Daarnaast heeft LASK Linz een derde voetbalshirt of een alternatief uitshirt. Dit voetbalshirt heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt. Dit tenue is zwart met vier verticale witte banen. Ook dit voetbalshirt bevat een ronde hals met opstaande kraag. Het voetbalbroekje en de kousen zijn zwart. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Lask Linz voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Renner, Holland, Ranftl, Raguz, Trauner en nog meer spelers.

De nieuwe LASK Linz voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Oostenrijkse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van dit seizoen? Check het dan in deze fanshop! 

Lask Linz thuisshirt 2020-2021

Lask Linz uitshirt 2020-2021

Lask Linz 3e shirt 2020-2021