Kayseripspor voetbalshirts 2022-2023

De Turkse voetbalclub Kayserispor en kledingsponsor Nike hebben deze week de nieuwe Kayserispor voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt Kayseri Spor Kulübü de Turkse Süper Lig en bekerwedstrijden in 2022-2023. Kayserispor eindigde afgelopen seizoen als veertiende in de Turkse competitie en speelt haar thuiswedstrijden in het Kadir Has Stadium. Nike is sinds het seizoen 2017-2018 de kledingsponsor van de Turkse voetbalclub en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de club. 

Kayserispor thuisshirt 2022-2023

Het Kayserispor thuisshirt 2022-2023 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de drie gele horizontale banen onder de borst. Deze banen bevatten een design van kleine rode krassen. Verder bevat het Kayserispor thuisshirt een horizontale bliksemschicht in het lichtblauw over de borst. Dit gedeelte is geïnspireerd door de Mount Erciyes, welke ook onderdeel is van het clublogo. De mouwen hebben aan de onderkant een gele band en bovendien is het tenue uitgerust met een ronde hals. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met de badge van de club. Op het midden van het Kayserispor thuistenue prijkt het logo van hoofdsponsor Istikbal. Het Kayserispor thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rood/gele kousen, waarop ook uitingen van de club en Nike staan.

Kayserispor uitshirt 2022-2023

Het Kayserispor uitshirt 2022-2023 is volledig zwart en bevat twee zigzag banen in de clubkleuren over de borst. De banen zijn geel en rood en zijn ook weer een verwijzing naar de Mount Erciyes. De clubkleuren van ''Anadolu Yıldızı'' komen ook weer terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het rood. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het uittenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode en gele accenten. Zoals alle Nike voetbalshirts zijn de Kayserispor tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Nike Kayserispor voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Demir, Thiam, Hosseini, Bulut, Mensah, Bertolacci, Karimi. Helaas kun je de voetbalshirts van Kayserispor alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Turkse voetbalclubs? Check het in deze winkel! 

Kayserispor thuisshirt 2022-2023

Kayserispor uitshirt 2022-2023

Gerelateerd nieuws