Kawasaki Frontale voetbalshirts 2024

De Japanse voetbalclub Kawasaki Frontale en kledingsponsor Puma hebben ook de nieuwe Kawasaki Frontale voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Kawasaki de J-League en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde Kawasaki Frontale op de achtste plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de Kawasaki Frontale tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2011.

Kawasaki Frontale thuisshirt 2024

Het Kawasaki Frontale thuisshirt 2024 is weer lichtblauw en heeft dit jaar een schaakbord design. Het voetbalshirt wordt namelijk gekenmerkt door het patroon van kleine ruiten in twee tinten lichtblauw, geïnspireerd door het voetbalshirt van 2014. Bovendien betreft dit voetbalshirt een eerbetoon aan het 100 jarig bestaan van de stad Kawasaki, dat op 1 juli 1924 gesticht werd. Het label op de onderkant van het tenue verwijst naar het eeuwfeest van de stad.  De v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn in stijl van de kleuren van de stad: zwart/groen/rood. Het logo van Puma staat op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Op het tenue staan ook de logo’s van Fujitsu, Anker, Renosy en SMBC.  Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken.

Kawasaki Frontale uitshirt 2024

Het Kawasaki Frontale uitshirt 2024 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is goud. Ook dit voetbalshirt heeft de iconische schaakbord print. De v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen heeft dezelfde kleurencombinatie als op het thuisshirt. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De sponsorlogo’s op het uittenue zijn zwart. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een goud voetbalbroekje en gouden sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma Dry Cell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De nieuwe Kawasaki Frontale voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere tenues van Japanse clubs? Check het dan in de onderstaande fanshop! 

 

Kawasaki Frontale voetbalshirts 2024
Kawasaki Frontale voetbalshirts 2024
Kawasaki Frontale voetbalshirts 2024
Kawasaki Frontale voetbalshirts 2024
Kawasaki Frontale voetbalshirts 2024