Kashima Antlers voetbalshirts 2021

De Japanse club Kashima Antlers en kledingsponsor Nike hebben dit weekend de nieuwe Kashima Antlers voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues spelen de Japanners de J-League en bekerwedstrijden gedurende 2021. Kashima Antlers eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek in de competitie en speelt haar thuiswedstrijden in het Kashimastadion in Ibaraki.

Kashima Antlers thuisshirt 2021

De nieuwe Kashima Antlers voetbalshirts 2021 zijn een eerbetoon aan het 30 jarig bestaan van de club. Kashima Antlers is in 1947 opgericht als Sumitomo Metal Industries Football Club en veranderde in 1991 haar naam in Kashima Antlers. Dat is dit jaar 30 jaar geleden. Het Kashima Antlers thuisshirt 2021 is dit jaar rood met een all-over print van diagonale strepen. Aan de bovenzijde van het voetbalshirt vormen deze diagonale strepen een kruis. Dit kruis symboliseert het gewei van het hert uit het logo van de club. Kashima Antlers betekent namelijk ''het eiland van de herten.'' Verder is het voetbalshirt ook voorzien van zwarte accenten. Het tenue bevat een zwarte, toelopende V-hals en ook de band aan de onderzijde van de mouwen is zwart. De zijkanten bevatten bovendien een zwarte taping. Op de rechterborst van het tenue prijkt de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat de badge van de club. Boven deze badge prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de Aziatische Champions League in 2018 en de kampioenschappen van de Japanse club. Op het midden van de borst prijkt in het goud de tekst: ''Football Dream.'' De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''Familia Antlers – Trabalho – Lealdade – Respeito – Espirito.'' Op het tenue staan ook weer verschillende sponsoren, zoals Lixil, Mercari en Nippon. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met zwarte accenten.

Kashima Antlers uitshirt 2021

Het Kashima Antlers uitshirt 2021 is dit jaar overwegend wit met zowel navy blauwe als rode accenten. De toelopende, brede V-hals is een combinatie van rood en navy blauw. De band aan de onderkant van de rechtermouw is donkerblauw en de band aan de onderkant van de andere mouw is rood. De zigzag band aan de zijkanten van het uitshirt is ook navy blauw. De logo's van alle sponsoren en van de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit geldt ook voor alle details. Alle sponsorlogo's op het uittenue zijn donkerblauw. Het uittenue van Kashima Antlers wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met donkerblauwe accenten. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Kashima Antlers tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Stum, Uchida, Ueda, Doi, Abe, Ogasawara en nog meer spelers.

De nieuwe Kashima Antlers voetbalshirts 2021 kan je vooralsnog nergens bestellen in Europa. Ben je op zoek naar andere tenues voor dit seizoen? Check het exclusief in deze winkel! Inclusief bedrukking en directe levering!

Kashima Antlers thuisshirt 2021

Kashima Antlers uitshirt 2021