KAROL G op FC Barcelona voetbalshirt tijdens El Clásico 2024

Tijdens El Clasico op 21 april 2024 speelt FC Barcelona weer met en nieuw sponsorlogo op het voetbalshirt! Dit keer prijkt het logo van artiest Karol G op de voetbalshirts van Blaugrana! Het partnership met hoofdsponsor Spotify stelt de club in staat om artiesten te promoten. De clash tegen rivaal Real Madrid is hier de ideale gelegenheid voor. Eerder speelde de Catalanen met het logo van Drake, Rosalia en de Rolling Stones op het tenue tijdens de wedstrijden tegen Real Madrid.

De Colombiaanse zangeres KAROL G is al vier jaar op rij de meest gestreamde vrouwelijke latin-artiest op Spotify, bekend van nummer als PROVENZA, TQG en QLONA. Op Spotify heeft de Colombiaanse artiest meer dan vijftig miljoen maandelijkse luisteraars. De FC Barcelona voetbalshirts bevatten tijdens El Clásico het prikkeldraadhartlogo, die Carolina Giraldo Navarro (KAROL G) op haar linkerarm getatoeëerd heeft. Deze tattoo liet de zangeres op haar arm zetten tijdens een moeilijke periode in haar leven en symboliseert voor haar veerkracht en persoonlijke groei. Het logo op de FC Barcelona shirts tijdens El Clásico zet iedereen in het zonnetje die bereid is de regels van het spel te veranderen, barrieres te slechten en een erfenis nalaat voor nieuwe generaties om zich te uiten zoals ze dat willen. ''La Bichota'', de bijnaam van KAROL G, heeft net als het mannen- en vrouwenelftal van FC Barcelona, talloze mensen geïnspireerd. Dit heeft een sleutelrol gespeeld bij het naar grote hoogtes brengen van haar muziek!

Tot zover de symboliek van het logo van KAROL G op de FC Barcelona shirts. We zien dit logo overigens niet voor het eerst op de tenues tijdens El Clásico. Het vrouwenteam van de Catalaanse club speelt op 13 april tegen Villarreal ook met het logo van de Colombiaanse zangeres op het tenue. En uiteraard zijn de shirts ook verkrijgbaar. Van de voetbalshirts zijn 1899 (corresponderend met het oprichtingsjaar van de club) geproduceerd. Deze hebben een prijs van € 400,- en € 3000,-.De dure versie van de shirts zijn uiteraard wel gesigneerd door de zangeres!

De FC Barcelona KAROL G voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Spaanse club! Ben je op zoek naar andere Barcelona tenues? Check het in de onderstaande winkels!

KAROL G op FC Barcelona voetbalshirt tijdens El Clásico 2024
KAROL G op FC Barcelona voetbalshirt tijdens El Clásico 2024
KAROL G op FC Barcelona voetbalshirt tijdens El Clásico 2024
KAROL G op FC Barcelona voetbalshirt tijdens El Clásico 2024