Jamaica voetbalshirts 2023-2024

De nieuwe Jamaica voetbalshirts 2023-2024 van adidas zijn vandaag door de Jamaicaanse voetbalbond en het Duitse sportmerk gepresenteerd. Voor het eerst in de geschiedenis is adidas verantwoordelijk voor de voetbalshirts en trainingskleding van de ''Reggae Boys''. Het Duitse sportmerk heeft vanaf begin dit jaar het stokje overgenomen van Umbro. Het merk is deze maand verschillende samenwerkingen met nationale voetbalbonden gestart. Adidas verzorgt namelijk ook sinds kort de tenues van het Italiaanse voetbalelftal en Peru. De nieuwe Jamaica voetbalshirts worden door het nationale elftal gedragen tijdens de interlands in de periode 2023-2024, dus ook tijdens de Gold Cup, die deze zomer plaats vindt in Californië.

Jamaica thuisshirt 2023-2024

Bij de totstandkoming van de nieuwe Jamaica voetbalshirts heeft adidas samengewerkt met het modemerk Wales Bonner. Het doel was om de de krachtige relatie tussen de Jamaicaanse cultuur en voetbal te vieren met een collectie die sport overstijgt. Dat is aardig gelukt. Zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt is een mix van voetbal, cultuur en mode! Het adidas Jamaica thuisshirt 2023-2024 heeft iconisch design. Het voetbalshirt is geel en bevat een design van dunne vier dunne verticale pinstripes. Deze lijnen bevinden zich ook op de mouwen en staan symbool voor de subtiele groove van de Jamaicaanse muziek en stijl. De band aan de onderkant van de mouwen is geheel in stijl van de kleuren van de nationale vlag: zwart/groen/geel. De kleurencombinatie komt ook weer terug in de overlappende V-hals. De adidas strepen staan op de schouders van het Jamaica thuisshirt en zijn zwart. Ook het adidas performance logo op de rechterborst is zwart. Dit betreft het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Op de linkerborst prijkt het logo van de Jamaicaanse voetbalbond, de Jamaica Football Federation (JFF). In de nek op de achterzijde van het tenue is het logo van Wales Bonner geborduurd. Het Jamaica thuistenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan weerszijden gele adidas strepen. De rechterkant van het voetbalbroekje bevat de logo's van de Jamaicaanse voetbalbond en Walles Bonner en de andere kant het logo van adidas. De onderkant van de achterzijde van het voetbalbroekje is weer geheel in stijl van de kleuren van de Jamaicaanse vlag: zwart/groen/geel. Ook de blokken op de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Jamaica uitshirt 2023-2024

Het adidas Jamaica uitshirt 2023-2024 doet een beetje denken aan het Ajax Bob Marley 3e voetbalshirt van het seizoen 2021-2022. In Jamaica ligt natuurlijk de roots van de reggae artiest en dit voetbalshirt is een knipoog naar de reggae muziek van het land. Het voetbalshirt is ook nog een ode aan de kracht van vakmanschap in de vorm van de premium kraag en de boorden met de karakteristieke gehaakte textuur van Wales Bonner. Het Jamaica uitshirt is verder donkerbruin en de reggaekleuren (groen/geel/rood) zijn in verschillende details van het voetbalshirt verwerkt. De band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie en ook de overlappende V-hals en de band op de zijkanten van het uitshirt hebben deze kleuren. De logo's van adidas, de Jamaicaanse voetbalbond en Wales Bonner staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Jamaica uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met een design van dunne verticale banen, welke het voetbalbroekje ook weer een jaren '80 look geven. De adidas strepen op de zijkanten van het voetbalbroekje zijn geel en de onderkant van de achterkant van het broekje bevat lijnen in de iconische reggaekleuren. De kousen zijn bruin met verschillende blokken in het rood, groen en geel.

Zoals alle adidas tenues zijn de Jamaica voetbalshirts 2023-2024 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Jamaica voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bailey, Antonio, Morrison, Reid, Gray, Lowe, Green, Roofe, Mariappa en nog meer spelers. De nieuwe adidas Jamaica collectie bevat ook nog hele vette trainingskleding!

Jamaica voetbalshirt bestellen

De nieuwe Jamaica voetbalshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 40,- en de kousen vanaf € 23,-. Directe levering!

Adidas.nl
vanaf € 69.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 69.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 89.95
Bestellen >

 

Jamaica thuisshirt 2023-2024

Jamaica thuisshirt 2023-2024

Jamaica uitshirt 2023-2024

Jamaica uitshirt 2023-2024

Jamaica trainingsjack 2023-2024

Jamaica voetbalshirts 2023-2024