Jainsu Sainty thuisshirt 2019

De Chinese club Jiangsu Suning en Nike hebben het nieuwe thuisshirt van 2019 officieel bekend gemaakt. Dit betekent dat de sterren als Gabriel Paletta, Ramires en Alex Teixeira vanaf nu in dit shirt in de Chinese Super League te bewonderen zijn. Jiangsu Sainty eindigde vorig seizoen op een vijfde plek in de Chinese competitie en speelt haar thuiswedstrijden in het Nanjing Olympic Sports Centre. Nike is wederom verantwoordelijk voor het design van het shirt. Het sportmerk is namelijk van alle clubs in de competitie kledingsponsor. Check hieronder de details van het nieuwe shirt!

Het shirt is gebaseerd op het Nike template van 2018-2019, het zogenaamde Nike Vapor template. Kenmerkend aan dit template is de diagonale hals, die naar het midden recht loopt.  Waar het voetbalshirt van vorig seizoen blauw met zwarte strepen had, heeft Nike het design nu geheel veranderd. Het nieuwe voetbalshirt van Jiangsu Suning FC bevat namelijk horizontale blauwe en licht blauwe banen. De licht blauwe banen zijn verdeeld in dunne strepen, waardoor de spelers direct opvallen wanneer zij dit voetbalshirt dragen. Bovendien bevat de body het zogenaamde v-design. Dit is hetzelfde ontwerp als het Shakhtar Donetsk uitshirt van 2018-2019. De badge van de club en het logo van Jiangsu Suning op de borst zijn geel. De gele tint, afkomstig uit de clubkleuren van Jiansu Suning, komt ook weer terug aan de binnenkant en achterkant van de hals. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en de kousen zijn geheel wit met een blauwe swoosh van Nike.  Zo als alle Nike tenues zijn ook de tenues van Jiangsu Suning uitgerust met de Nike Dri fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Jainsu Suning voetbalshirts van 2019 en check ook de andere tenues van Chinese clubs als Guangzhou Evergrade, Shanghai Shenhua en Shanghai SIPG.

 Helaas is het lastig om voetbalshirts van Chinese Super League clubs in Europa te bestellen. Ben je op zoek naar deze tenues? Probeer het dan via deze website!