Istanbul Başakşehir voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe Istanbul Basaksehir voetbalshirts voor 2018-2019 zijn inmiddels ook officieel gepresenteerd door de Turkse club en de Italiaanse kledingsponsor Macron. In deze nieuwe shirts speelt de club van trainer Abdullah Avci de wedstrijden in de Turkse competitie, de beker en in de Europa League gedurende 2018-2019. Istanbul Basaksehir eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats in de Turkse competitie en speelt daarom dit jaar opnieuw Europees voetbal. De club en Macron lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt. Check hieronder de details!

IStanbul Basaksehir thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Istanbul thuisshirt voor 2018-2019 is zoals altijd oranje en bevat dit seizoen een polo kraag. De polo kraag is een combinatie van blauw en wit. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De kleuren oranje en blauw zijn afkomstig van het wapen van de stad Istanbul. Dit wapen is namelijk ook een combinatie van oranje en blauw. Het logo van Macron staat op de rechter borst en de trademark tekens van het merk prijken op de mouwen. Hoofdsponsor DECO|VITA staat op het midden van het tenue en het logo van de club prijkt op de linker borst. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en oranje kousen. Op beide items staan uitingen van de club en het Italiaanse sportmerk.

Istanbul Basaksehir uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Istanbul Basaksehir is contrasterend aan het thuisshirt. Dit shirt is navy blauw met een oranje/witte polo kraag. Deze kleuren zijn ook te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de taping van de zijkanten van het voetbalshirt. Deze taping loopt door over de broekjes, die ook navy blauw zijn. De kousen van het uittenue hebben ook weer deze kleurencombinatie. Dit seizoen heeft Istanbul Basaksehir ook een 3e shirt, waarin vooral de uitwedstrijden in de Turkse beker en in Europa worden gespeeld. Dit tenue is licht blauw met een ronde hals met knoopjes. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook wit en verder staan de logo's van de club, Macron en de hoofdsponsor op dezelfde plek als op het thuisshirt en uitshirt. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en licht blauwe kousen met witte accenten. Zoals alle tenues van het Italiaanse sportmerk zijn deze nieuwe shirts ook uitgerust met de mPerformance technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Elia, Adebayor, Turan, Visca, Clichy, Belozoglu en andere sterren.

Istanbul Basaksehir shirt bestellen

De nieuwe Istanbul Basaksehir tenues kan je vooralsnog alleen bestellen in de online SHOP van de Turkse club. Wil je andere voetbalshirts van Turkse clubs bestellen? Check het dan exclusief in deze winkel

of deze SHOP!