Internacional voetbalshirts adidas 2020

De Braziliaanse voetbalclub Internacional heeft in samenwerking met adidas de nieuwe voetbalshirts voor 2020 uitgebracht. Vanaf dit jaar is het Duitse sportmerk namelijk de nieuwe kledingsponsor van de in 1909 opgerichte club. Dit betekent dat de club afscheid heeft genomen van Nike, dat sinds 2012 de tenues van SC Internacional verzorgde. Adidas is overigens geen onbekende van de club uit Porto Alegre. Eerder was het al kledingsponsor in de periode 1976-1981 en 1997-1999. De club en adidas lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt.

SC Internacional thuisshirt 2020

Beide nieuwe tenues van Sport Club Internacional hebben een vrij standaard design. Het thuisshirt is overwegend rood met verschillende witte accenten. Zo is de band aan de onderkant van de mouwen wit en hetzelfde geldt voor de ronde hals. Ook de drie adidas trademark strepen op de mouwen zijn wit. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Banrisul. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Internacional thuistenue voor 2020.

Internacional uitshirt 2020

Het Internacional uitshirt voor 2020 heeft hetzelfde design als het nieuwste Noord Ierland voetbalshirt qua template. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het design van diagonale verfstrepen in het wit en zilver. Deze strepen zijn bijna niet zichtbaar. Daarnaast is het uittenue van SC Internacional uitgerust met een toelopende V-hals in het rood, de zogenaamde adidas EQT hals. Deze hals is geïnspieerd door de V-hals die adidas vaak gebruikte in haar voetbalshirts van de jaren '90. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood, evenals de drie strepen van adi aan de zijkanten van het tenue. De logo's van de club, adidas en sponsor Banrisul staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het voetbalbroekje en de kousen van het thuistenue zijn overwegend rood. De nieuwe Internacional tenues zijn natuurlijk ook weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste Internacional voetbalshirts van adidas, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Guerrero, D'Alessandro, Patrick, Neto en nog meer sterspelers.

Internacional voetbalshirt bestellen

De nieuwe adidas Internacional voetbalshirts voor 2020 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze winkel vind je ook goedkope t-shirts en kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Internacional voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Internacional voetbalshirt adidas

Internacional tenue 2020