Indy Eleven voetbalshirts 2022

Indy Eleven FC en kledingsponsor Puma hebben nu ook de nieuwe Indy Eleven voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenue speelt de club uit Indianapolis de wedstrijden in de North American Soccer League (het tweede niveau van de Verenigde Staten) en de beker in 2022. Indy Eleven is in 2013 opgericht en speelt haar thuiswedstrijden in het Michael A. Carrol Stadium in Indianapolis (Indiana). De bijnaam van de club is ''The Boys in Blue.''

Indy Eleven thuisshirt 2022

Het Indy Eleven FC thuisshirt 2022 wordt gekenmerkt door de lichtblauwe en donkerblauwe blokken, geïnspireerd door de blokken uit het clublogo. Het checkered design bevindt zich over de body en een deel van de zijkanten van het tenue. De mouwen van het Indy Eleven FC thuisshirt zijn navy blauw en verder bevat het tenue een rechte hals met lichtblauwe driehoek. Het logo van Puma prijkt in het wit op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de Amerikaanse club. Hoofdsponsor Honda versiert al negen jaar de voorkant van het tenue en staat dit seizoen ook weer als shirtsponsor op de Indy Eleven voetbalshirts. Op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt sinds 2018 het logo van Community Health Network en de linkermouw bevat sinds 2020 het logo van mouwsponsor BetRivers. In de nek op de achterzijde van het Indy Eleven thuistenue is de naam van de club verwerkt. Verder bevat de linkermouw de officiële NSL badge. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met lichtblauwe accenten.

Indy Eleven uitshirt 2022

Het Indy Eleven FC uitshirt 2022 heeft alle kenmerken van het Puma Ultraweave template. Dit template lanceerde Puma eind vorig jaar en betreft het lichtste voetbalshirt uit het assortiment van het Duitse sportmerk. Het Indy Eleven uittenue heeft een vrij simpel design. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat een V-hals. De logo's van alle sponsors en de clubs staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het logo van Honda op het midden van het uitshirt is donkerblauw. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Zoals alle Puma voetbalshirts bevat het Indy Eleven uittenue ook de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Indy Eleven voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Nicky Law, Ayoze Garcia, Alann Torres, Hackshaw en nog meer spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen in de fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van dit seizoen? Check het in deze fanshop!

Indy Eleven thuisshirt 2022

Indy Eleven uitshirt 2022

Gerelateerd nieuws