India voetbalshirts 2019-2020

Het nationale voetbalelftal van India draagt vanaf 2019 ook nieuwe voetbalshirts. Het sportmerk Six5Six heeft vandaag namelijk de nieuwe tenues van het nationale voetbalelftal van India gelanceerd. In deze tenues debuteert India tijdens de Azië Cup, die in januari en februari 2019 plaats vindt in de Verenigde Arabische Emiraten. In de poulefase neemt India het op tegen Thailand, de Verenigde Ararbische Emiraten en Bahrein. Het relatief onbekende sportmerk Six5Six staat voor het eerst op de tenues van India. Het merk, ook afkomstig uit India, is de opvolger van Nike. Het contract met het Amerikaanse sportmerk liep afgelopen jaar namelijk af. Six5six en de All India Football Federation (AIFF) tekenden een contract voor de duur van vijf seizoenen. Het merk verzorgt alle kleding voor de vertegenwoordigende elftallen van India en lanceerde vandaag zowel een nieuw thuisshirt als uitshirt. Check hieronder de details!

Wil je direct het nieuwe voetbalshirt van India kopen? Check het in deze winkel! 

India thuisshirt 2019-2020

Waar de India tenues van Nike afgelopen jaar een vrij standaard design hadden, is er door Six5Six wat meer aandacht besteed aan het ontwerp van het voetbalshirt. Het shirt staat namelijk geheel in het teken van de bijnaam van het nationale elftal, namelijk de blauwe tijgers. Het thuisshirt is licht blauw en bevat over de mouwen iconische tijgerstrepen. Deze strepen staan bovendien symbool voor de prestaties van het nationale elftal de afgelopen drie jaar. India is namelijk van plaats 173 op de FIFA ranglijst gestegen naar plaats 97. Het tenue bevat een ronde hals en op de borst staan de logo’s van de voetbalbond en het sportmerk. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje en licht blauwe kousen met oranje details.

India uitshirt 2019-2020

Het India uitshirt voor de periode 2019-2020 is wit met oranje tijgerstrepen op de mouwen. Verder heeft dit shirt dezelfde kenmerken als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte voetbalkousen. We hebben ook nog een reactie van de voorzitter van de voetbalbond over de samenwerking tussen de voetbalbond en het merk Six5Six: ‘’Wij zijn verheugd met het verwelkomen van Six5Six als kledingsponsor van ons nationale elftal. De voetbalshirts zien er fantastisch uit en ik kan er niet op wachten het elftal in hun nieuwe tenues te zien tijdens de Azië Cup en andere vriendschappelijke wedstrijden. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.’’

Ook de oprichters van Six5Six geven een korte reactie: ‘’SIX5SIZ is trots op het partnership met de voetbalbond van India. Het proces van het creëren van de nieuwe tenues is geïnspireerd door de spirit van het team en de prestaties van het nationale elftal de afgelopen jaren.'' Check hieronder nog een afbeelding van de nieuwe voetbalshirts van India. Vandaag werden ook de nieuwe voetbalshirts voor Thailand bekend gemaakt!

India voetbalshirt bestellen

De nieuwe India voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande webwinkel. Dit kan alleen voor volwassenen. De tenues van India zijn namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel de nieuwe India tenues exclusief in deze SHOP!