Dit zijn de Holstein Kiel voetbalshirts 2024-2025

Holstein Kiel en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Holstein Kiel voetbalshirts 2024-2025 officieel gepresenteerd! In deze tenues speelt de promovendus de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Holstein Kiel eindigde vorig seizoen op de tweede plek in de 2. Bundesliga en speelt daarom voor het eerst in de geschiedenis op het hoogste niveau. Puma is ook dit jaar de producent van de Holstein Kiel voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2017.

Holstein Kiel thuisshirt 2024-2025

Het thema van de Puma Holstein Kiel voetbalshirts 2024-2025 is ‘’wind en golven’’, verwijzend naar de regio Schleswig-Holstein, gelegen aan de Baltische Zee. Het Holstein Kiel thuisshirt 2024-2025 is blauw en bevat een all-over print van zeshoeken met daarin een swirl print. De mouwen van het thuisshirt hebben een donkerdere tint blauw en bevatten aan de onderkant van de mouwen een rode band. Alle sponsorlogo’s op het voetbalshirt zijn ook rood. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Puma, op het midden van de tenues staat hoofdsponsor Familia en de linkermouw bevat het logo van subsponsor Lotto. De linkerborst is uitgerust met het officiële clublogo en op de achterkant van het tenue staan het motto van de club (Kiel Ahoi!) en de naam van de club: HOLSTEIN KIEL. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met blauwe en rode accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

Holstein Kiel uitshirt 2024-2025

Het Holstein Kiel uitshirt 2024-2025 is wit en bevat een all-over print van blauwe golven, verwijzend naar de Baltische Zee. Het logo van Puma op dit voetbalshirt is lichtblauw en het logo van sponsor Famila rood. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor alle details. Het uitshirt is ook uitgerust met een ronde hals. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en rode sokken.

De Puma Holstein Kiel voetbalshirts 2024-2025 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Duitse voetbalclub. Voor volwassenen zijn beide voetbalshirts € 85,- en voor kinderen € 65,-. Check andere nieuwe Bundesliga voetbalshirts in de onderstaande fanshop! 

Dit zijn de Holstein Kiel voetbalshirts 2024-2025