HNK Rijeka voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van de Kroatische topclub HNK Rijeka zijn officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van de shirts van HNK Rijeka is het Spaanse merk Joma. HNK Rijeka kennen wij in Nederland van de wedstrijden in de Europa League tegen Feyenoord enkele jaren geleden. Dit jaar spelen de Kroaten weer in Nederland. Rijeka is in de Europa League gekoppeld aan Napoli, Real Sociedad en AZ Alkmaar. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe tricots van HNK Rijeka? Check de details hieronder!

HNK Rijeka thuis shirt en tenue 2020-2021

Een opvallend nieuwe thuisshirt voor de Kroatische club HNK Kroatië. De basiskleur van het nieuwe tenue is wit en wordt gekenmerkt door vier banen in zowel verticale als horizontale richting. Deze banen vormen een kruis. De kleuren van deze banen zijn blauw, rood en geel. Door deze banen loopt een flitsend zigzagpatroon. De mouwen van het shirt zijn wit van kleur terwijl de ronde hals van het shirt blauw is. Het logo van kledingsponsor Joma komt ook terug op het shirt. Zowel op de mouwen van het shirt, als op de rechterborst. Het logo is geel van kleur. Deze gele kleur komt terug in het logo van HNK Rijeka. Dit logo is staat op de linkerkant van de borst. Op het midden van het shirt staat de naam van shirtsponsor SAVA. Het nieuwe thuistenue van HNK Rijeka wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen.

HNK Rijeka uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van HNK Rijeka wordt gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Kroatische topclub. De kleurencombinatie van het uittenue doet veel denken aan het shirt van de Engelse Premier League club West Ham United. De basiskleur van het uittricot van Rijeka is bordeaux rood en wordt versierd met lichtblauwe details. Het kruis op het uitshirt heeft de kleuren geel en lichtblauw. Het zigzag-patroon is bordeaux rood van kleur. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met biezen. Deze zijn lichtblauw van kleur.- Net als bij het thuisshirt is het uitshirt uitgerust met een ronde hals, deze is lichtblauw van kleur en in de achterkant staat de naam van de Kroatische club geborduurd. Het logo van Joma komt terug op de schouders en op de rechterkant van de borst. Dit logo is lichtblauw van kleur. Het clubwapen van HNK Rijeka staat op de linkerborst. De naam van de shirtsponsor staat in het midden van het shirt. Het logo van SAVA is lichtblauw. Het nieuwe uittenue van HNK Rijeka wordt gecompleteerd door een bordeaux rode voetbalbroek en kousen. Welke versieringen hebben in de lichtblauwe kleur.

De nieuwe voetbalshirts van HNK Rijeka zijn op dit moment alleen te bestellen in de webshops van de Kroatische club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van deelnemende ploegen van de Europa League? Check DEZE WEBSHOP!

Rijeka voetbalshirts 2020-2021

Gerelateerd nieuws