Het Willem II Bekerfinale 2019 voetbalshirt

Willem II speelt in de bekerfinale in de Kuip tegen Ajax op 5 mei 2019 in een speciaal voetbalshirt. Dit special edition voetbalshirt is vandaag door Robey en de Tilburgse club gelanceerd en kun je exclusief bestellen in de fanshop van de bekerfinalist. Het bekerfinale 2019 wordt slechts eenmaal gedragen en dat is komend weekend in de finale tegen de Amsterdammers. Medio mei/juni lanceren Willem II en kledingsponsor Robey Sportswear de nieuwe tenues voor het seizoen 2019-2020, waarin de Tilburgse club speelt in de Eredivisie en KNVB Beker.

Speciale details op voetbalshirt Willem II tijdens bekerfinale

Het Willem II Bekerfinale 2019 voetbalshirt heeft bijna hetzelfde design als het thuisshirt van het seizoen 2018-2019. Het verschil is de kleur van de kraag en enkele andere subtiele accenten. De kraag van het bekerfinale shirt is wit in plaats van blauw. Ook het logo van Robey op de rechterborst heeft een andere kleur dan op het thuisshirt. Dit logo is zilver in plaats van goud. De zilveren details zijn een ode aan de kleur van de KNVB Beker. Ook de transfer/opdruk op het midden van de borst is zilver. De opdruk bevat details van de bekerfinale: Willem II – AFC Ajax | Zondag 5 mei 2019 | Bekerfinale. Op de linkerborst staat het logo van de club met gouden omranding en daarboven staat het logo van hoofdsponsor DESTIL. Het logo van de shirtsponsor staat ook op het midden van het tenue en verder wordt het Willem II Bekerfinale 2019 tenue gekenmerkt door de rode en blauwe banen over het witte tenue. De rode banen zijn uitgerust met een design van ruiten. Het voetbalshirt bevat ook nog speciale details. In de kraag staat de tekst: ''Denk aan je roem en glorie'' en daaronder prijkt het wapen van de stad. De club heeft ook een speciale bedrukking voor de bekerfinale ontwikkeld. Deze rugnummers zijn zwart en bevatten een zilveren uitlijning. In de bedrukking is zowel het Willem II logo als de beker verwerkt. Bij het tenue horen natuurlijk ook een voetbalbroekje en kousen. Daarnaast hebben Robey en Willem II een speciale warming-up collectie gelanceerd voor de finale. Deze collectie bestaat uit een training top, trainingsshirt en trainingsbroek.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de limited edition bekerfinale 2019 collectie van Willem II, welke je exclusief in de fanshop van de Tilburgers kunt bestellen.

Ben je op zoek naar een voetbalshirt om Willem II mee aan te moedigen? Check het ook in deze winkel!