Het opvallende Atletico Madrid Champions League trainingspak 2018-2019

Het seizoen 2018-2019 staat voor Atletico Madrid ontegenzeggelijk in het teken van de Champions League of eigenlijk de finale van het miljardenbal. Deze finale vindt op 1 juni 2019 namelijk plaats in het Wanda Metropolitano in Madrid, de thuishaven van Atletico Madrid. De Madrilenen stonden drie keer (1974, 2014 en 2016) in de finale van het kampioenenbal, maar wisten de felbegeerde prijs nog nooit op hun naam te schrijven. Dit is het uitgelezen seizoen om de droom uit te laten komen. Ook dit seizoen wordt er alles aan gedaan om in ieder geval de finale in eigen stadion te halen. Nike heeft ook dit jaar een speciaal Champions League pak gelanceerd, die ertoe moet bijdragen om dit doel te gaan halen! Dit nieuwe pak wordt door de spelers van Atletico gedragen in de trainen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het toernooi. We bespreken het design van het flitsende pak hieronder

Atletico Madrid Champions League training sweater 2018-2019

De sterren van Atletico Madrid dragen dit pak dus in ieder geval in de poulefase. Daarbij is de club van trainer Simeone ingedeeld bij AS Monaco, Borussia Dortmund en Club Brugge. Het pak bestaat ook dit jaar weer uit de bekende drill top van Nike en de strakke tech trainingbroek. Beide items zijn geheel in stijl van het nieuwe Champions League voetbalshirt of 3e shirt van de club uit de Spaanse hoofdstad. De drill top van het pak heeft een ijs tint blauw. Deze kleur wordt door Nike dan ook toepasselijk ‘’IGLOO’’ genoemd. Van deze top is overigens alleen een zogenaamde SHIELD versie gelanceerd. Deze is wat duurder dan de reguliere versie, maar bevat wel een extra laagje dat nog beter water en wind tegen houdt. Verder zijn de shield training sweaters van Nike uitgerust met een extra zak ter hoogte van de bovenarm. Dit betekent dat de flitsende taping op de schouders en mouwen ontbreekt. Wel zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met duimgaten en betreffen de mouwen raglanmouwen, zodat de top nog strakker om het lichaam valt. De swoosh van Nike en het logo van Atletico Madrid staan in een helder blauwe tint op de borst. Deze kleur wordt door Nike ‘’GREEN ABYSS’’ genoemd.

Atletico Madrid Champions League trainingsbroek

De trainingsbroek van het trainingspak voor 2018-2019 is donker blauw en bevat een licht blauwe taping aan de zijkanten van de trainingsbroek. Deze taping is verdeeld in dunne strepen. Op de trainingsbroek van Atletico Madrid staan ook weer de logo's van de club en Nike. Verder heeft het nieuwe Champions League trainingspak van Atletico de gebruikelijke details, die we kennen van Nike. Deze zetten we nog even kort op een rijtje!
• Met de tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek kan de fit aangepast worden;
• De Champions League trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm. In de broek is een stretchmateriaal verwerkt, waardoor de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt;
• De trainingsbroek bevat aan de zijkanten zakken met een rits, zodat je hier ook spullen in op kunt bergen;
• De onderkant is uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over voetbalschoenen en sneakers.
• Het gehele pak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Griezmann, Godin, Diego Costa, Lemar en nog meer sterspelers. Dit pak kan overigens ook besteld worden in een versie met een trainingsjack in plaats van een top. Check ook het nieuwe tech fleece pak van Atletico Madrid!

Atletico Madrid Champions League pak bestellen

Het nieuwe Atletico Madrid pak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen. De shield top en trainingsbroek zijn los alleen voor volwassenen te bestellen. De shield top heeft een prijs van € 100,- en de broek is € 65,-. Met trainingsjack heeft het nieuwe Atletico Madrid trainingspak totaal een prijs van € 120,- en in kindermaten is het pak € 100,-. Wil je andere Atletico Madrid producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! 

Bestel het nieuwe Atletico Madrid Champions League trainingspak in deze SHOP