Hannover 96 voetbalshirt 125 jarig bestaan 1896-2021

De Duitse 2.Bundesliga voetbalclub Hannover 96 heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron een speciaal voetbalshirt ter ere van het 125 jarig bestaan opgericht. Hannover 96 is op 12 april 1896 opgericht en viert dus in april het jubileum. Het tenue ter ere van het 125 jarig bestaan wordt alleen gedragen in de wedstrijd tegen 1. FC Heidenheim op 11 april. Macron is verantwoordelijk voor het design en de productie van het special edition tenue. Het Italiaanse sportmerk is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van ''Die Roten.''

Het Hannover 96 voetbalshirt ter ere van het 125 jarig bestaan is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1971-1972 en wordt gekenmerkt door de klassieke, verticale zwarte en rode banen. Verder is het tenue uitgerust met een zwarte y-hals en is ook de band aan de onderkant van de mouwen zwart. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron en de linkerborst bevat een speciaal Hannover logo. Hier prijkt alleen het getal 96. Sponsor Heinz Von Heiden prijkt op het midden van het tenue. Het speciale ''anniversary'' tenue is ook weer uitgerust met verschillende details. De binnenkant van de onderkant van het tenue bevat een speciale rubberen taping met daarin de leus van de club: ''96 – Niemals Allein – Wir Gehen Hand in Hand.'' De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren van de Duitse club met daarin de tekst: ''Niemals Allein.'' Verder prijken in de nek op de achterkant van het tenue de jaartallen 1986 & 2021 en staat ook de naam van de club op de achterzijde van het tenue. De onderkant van het tenue bevat ook een label in de clubkleuren van Hannover. Subsponsor HDI staat op de linkermouw. Het Hannover 96 tenue ter ere van het 125 jarig bestaan wordt compleet gemaakt door een geheel zwart voetbalbroekje en de kousen zijn geheel wit.

Alle tenues van het Italiaanse sportmerk Macron zijn dit seizoen uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Dit systeem is in het materiaal van het voetbalshirt verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue, dat eenmalig gedragen wordt door spelers als Haraguchi, Falette, Gudra, Ducksch, Hüber, Maina en nog meer spelers.

Ben je op zoek naar een voetbalshirt van Hannover? Bestel je Hannover voetbalshirt altijd in deze STORE of deze SHOP!

Hannover 96 voetbalshirt 125 jarig bestaan

Hannover 96 voetbalshirt 125 jarig bestaan