Het nieuwe Hamburger SV shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Duitse club uit Hamburg. In de nieuwe shirt speelt Hamburger SV de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden gedurende 2016-2017 in het Volksparkstadion. Het nieuwe uitshirt van de Duitse club is geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 2014-2015 en maakt haar debuut in de laatste thuiswedstrijd van 2015-2016. HSV neemt het op 7 mei 2016 in eigen huis op tegen VFL Wolfsburg. We bespreken hieronder het design van het nieuwe Hamburger SV thuisshirt voor 2016-2017.

Hamburger SV thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Hamburger SV shirt is overwegend wit en bevat een design van glimmende witte horizontale banen over het shirt. In deze banen is de diamant uit het clublogo van HSV verwerkt. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en bevat het shirt de rode accenten uit de clubkleuren van de Hamburgse club. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat een subtiele rode lijn en ook de Adidas trademark strepen zijn dit jaar rood. Deze drie strepen van Adidas staan dit jaar niet meer op de schouders, maar lopen over de zijkanten van het HSV shirt. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Adidas in het rood. De Duitse kledingsponsor is sinds 2007 kledingsponsor van de club . Op het midden van het HSV shirt staat het logo van hoofdsponsor Fly Emirates in het rood. Fly Emirates is sinds het seizoen 2006-2007 hoofdsponsor van de club. Verder bevat de binnenkant van de kraag nog een detail. Hierin bevindt zich een horizontale rode en blauwe band, waarin de leus van de club is verwerkt: ''Nur der HSV''. De linker borst bevat het logo van de club, waarboven een gouden ster prijkt. Deze gouden ster verwijst naar de gewonnen Bundesliga kampioenschappen in 1923, 1928, 1960, 1979, 1982 en 1983. Het nieuwe HSV thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een rood short met aan de zijkanten witte Adidas strepen. Het voetbalbroekje bevat bovendien de logo's van de club en de kledingsponsor. De kousen zijn overwegend blauw en bevatten aan de bovenkant een band met zwarte en witte blokken. Op het midden van de sokken staat de naam van de club (HSV) en het logo van Adidas. De nieuwe Hamburger SV tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit nieuwe shirt en tenue schitteren sterren als Holtby, Olic, Lasogga, Ilicevic en Ekdal. Check ook het roze Hamburger SV uitshirt voor 2016-2017.

Hamburger SV voetbalshirt kopen

Het nieuwe HSV thuisshirt voor 2016-2017 kan je kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor KIDS is € 65,- en voor volwassenen ongeveer € 85,-. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van je eigen naam en nummer of van één van de spelers. Of check het overzicht met beschikbare HSV producten in het overzicht hiernaast en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe HSV shirt in deze HSV STORE

of in de HSV shop (inclusief goedkopere shirts)


Hsv -thuis -shirt -2016-2017