Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024

Hajduk Split en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt de Kroatische voetbalclub de Hrvatska nogometna liga (HNL), beker en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Hajduk Split eindigde vorig seizoen op de tweede plaats in de competitie en won de nationale beker. Macron is ook dit seizoen de producent van de Hajduk Split voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds het seizoen 2013-2014. Supermarktketen Tommy is sinds het seizoen 2014-2015 de hoofdsponsor.

Hajduk Split thuisshirt 2023-2024

Het Hajduk Split thuisshirt 2023-2024 heeft hetzelfde design als het voetbalshirt van vorig seizoen. Dit voetbalshirt is volledig wit en in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn de andere clubkleuren van de Kroatische club verwerkt. Hier bevindt zich een design van dunne rode en blauwe lijnen. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. Het logo van kledingsponsor Macron prijkt in het blauw op de rechterborst en de mouwen en hoofdsponsor Tommy versiert in het blauw het midden van het voetbalshirt. De linkerborst bevat het clublogo. De binnenkant van de hals is uitgerust met een label in de clubkleuren van de voetbalclub uit Split met het motto ‘’Hajduk Zivi Vjecno!" (Hajduk voor altijd). Dit motto is in het goud op de achterkant van het thuisshirt geborduurd. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken met witte accenten.

Hajduk Split uitshirt 2023-2024

Het Hajduk Split uitshirt 2023-2024 is letterlijk op het lijf van de spelers geschreven! Dit voetbalshirt bevat een design van verticale blauwe en rode banen met daarin een patroon van zigzag lijnen, die op het voetbalshirt gekrast lijken te zijn. Dit design geeft het voetbalshirt een speelse look en is daarmee ook een verwijzing naar de speelstijl van de club. De ronde hals van het voetbalshirt is blauw en bevat een subtiele rode lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en de sponsorlogo’s op dit voetbalshirt zijn wit. Ook dit voetbalshirt bevat een label in de clubkleuren van Hajduk met het motto. Op de achterzijde van het uitshirt staan de initialen van de club: HZV. Het Hajduk Split uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken met rode details.

Hajduk Split 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Hajduk Split 3e voetbalshirt 2023-2024 heeft een opvallende kleurencombinatie met frisse kleuren. Het voetbalshirt wordt namelijk gekenmerkt door de all-over print van diagonale banen in verschillende tinten turquoise. De ronde hals is donkergrijs en bevat ook twee subtiele, turquoise lijnen. Dit design komt ook terug aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de linkerborst het clublogo. Dit betreffen siliconen logo's. Het clublogo betreft een monochroom logo. Dit logo is namelijk in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: turquoise/wit. Op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor Tommy. Het voetbalshirt bevat ook nog een aantal details. De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren van Hajduk Split met daarin de tekst: ''HAJDUK ŽIVI VJEČNO''. Deze tekst is ook geborduurd op de achterkant van het voetbalshirt. Het Hajduk Split tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met turquoise touwtjes. De kousen van het tenue zijn wit met een brede donkergrijze en turquoise baan aan de bovenkant.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: mPerformance voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: SlimFit

Hajduk Split voetbalshirt bestellen

De nieuwe Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 82,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024
Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024
Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024
Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024
Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024
Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024
Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024
Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024
Hajduk Split voetbalshirts 2023-2024