Goedkoop trainingspak Tottenham Hotspur

Ben je op zoek naar een goedkoop Tottenham Hotspur trainingspak? Juist! Daar vertellen we meer over in dit artikel. Dat is niet geheel ontoevallig overigens. Het is de week van BLACK FRIDAY en dat betekent dat je bij verschillende shops heerlijke aanbiedingen kunt vinden, zo ook bij Nike. Bij de kledingsponsor van de Spurs vind je deze week verschillende goedkope producten. Dit betreft kleding van dit seizoen. Ook het trainingspak, waarin de spelers de trainingen en warming-up in afwerken ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden kun je nu met een korting van tenminste 30% korting bestellen! Check!

Wil je direct een goedkoop trainingspak van Tottenham bestellen? Bestel het exclusief in deze WINKEL!

Goedkoop Tottenham Hotspur trainingspak voor volwassenen

Tottenham Hotspur draagt dit seizoen twee verschillende trainingspakken. Één van de pakken is in de sale voor volwassenen en het andere trainingspak is juist goedkoper voor kinderen. We bespreken ze allebei en beginnen met het goedkope Tottenham Hotspur trainingspak voor volwassenen. Dit betreft het pak dat door de club en Nike begin dit seizoen werd uitgebracht. In dit trainingspak werken de spelers van de club van manager Mourinho de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Premier League wedstrijden. Dit pak is een combinatie van marineblauw en paars. De body van de trainingstrui is navy blauw en de mouwen zijn paars met een design van flitsende, dunne strepen. De paarse accenten komen ook terug in de omlijning van het Nike logo en het logo van de club op de borst. Deze logo's hebben ook nog een speciaal regenboogkleurig effect, wanneer dit pak in het donker gedragen wordt. De training tops van Tottenham Hotspur hebben verder de iconische kenmerken. De top is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten voor de ultieme pasvorm. De trainingsbroek van het Tottenham Hotspur trainingspak heeft dezelfde kleurencombinatie als de sweater. Ook deze is navy blauw met paarse accenten. Kenmerkend voor de trainingsbroek is de getailleerde fit, de enkelritsen aan de onderkant en bovendien bevat de trainingsbroek zakken.

Goedkoop Tottenham Hotspur trainingspak voor kinderen

In de voorbereiding op de Champions League wedstrijden draagt Tottenham een ander trainingspak. Dit pak wordt het speciale Champions League trainingspak genoemd. Dit pak heeft niet alleen een andere kleur, het logo van Nike op de borst betreft ook nog eens een ander logo, namelijk het zogenaamde Futura logo. Dit logo werd door Nike met name gebruikt in de jaren '90 en wordt door het Amerikaanse sportmerk nu gebruikt op alle Champions League trainingskleding van de clubs waarvan het kledingsponsor is. Dit trainingspak is geheel grijs en kun je voor kinderen in een versie met trainingsjack en een versie met training top bestellen. Het verschil tussen de trainingstrui en het trainingsjack is dat het jack een doorlopende rits bevat en de trui een rits tot de borst. Verder is het trainingsjack uitgerust met twee zakken en de top niet. Een ander verschil met de trainingstrui is dat het trainingsjack aan de onderkant van de mouwen duimgaten bevat. Dit pak wordt ook weer compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek.

Goedkoop Tottenham Hotspur trainingspak bestellen

Het donkerblauwe Tottenham Hotspur trainingspak bestel je vanaf nu met een korting van 30% voor volwassenen. De trainingstrui en trainingsbroek hebben normaliter een prijs € 65,- en zijn nu € 45,- in de maten S, M, L, XL en XXL. Het Champions League trainingspak is nu voor kinderen in de SALE. Dit pak is normaal € 100,- en nu dus € 70,-. Dit pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het goedkope Tottenham trainingspak altijd in deze WINKEL!

Goedkoop Tottenham Hotspur trainingspak