Getafe voetbalshirts 2019-2020

Joma en de Spaanse club Getafe hebben vandaag de nieuwe tenues voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden gedurende 2019-20. Getafe eindigde afgelopen seizoen op een knappe vijfde plek in de Spaanse competitie en speelt daarom dit seizoen ook Europees voetbal.

Getafe thuisshirt 2019-2020

Het Getafe thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend blauw en wordt dit seizoen gekenmerkt door de dunne, verticale pinstripes over het voetbalshirt. Verder bevat het shirt een design van flitsende, witte strepen over de mouwen. Deze strepen zijn een ode aan een supportersgroep van de club: "Peña 4Gatos". Het thuistenue bevat verder een ronde, witte hals met witte lijnen aan de zijkanten. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en het logo van de club prijkt op de linkerborst. Hoofdsponsor Tecnocasa Group, waarmee de club eerder dit jaar het contract openbrak, staat op het midden van het voetbalshirt. Het thuistenue van Getafe wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met witte accenten.

Getafe uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van Getafe heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is oranje met blauwe details. Ook de mouwen van het shirt bevatten flitsende, blauwe strepen. Deze kleur is ook te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een oranje broekje en oranje kousen met blauwe details. Getafe heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Dit shirt is geel met blauwe details op dezelfde plek als het uitshirt. De logo’s van de club, Joma en de hoofdsponsor staan ook weer op dezelfde plek en het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Getafe voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Shibasaki, Dakonam, Mata, Cabrera en andere spelers.

Getafe voetbalshirt kopen

De nieuwe Getafe voetbalshirts zijn vanaf juli/augustus te bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van deze tenues is slechts € 60,-. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere producten van de Spaanse club? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Getafe voetbalshirt in DEZE SHOP! 

of DEZE WINKEL