Galatasaray trainingspak 2019-2020

De nieuwe collectie rondom het nieuwe Galatasaray thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag ook officieel gelanceerd. Dit betekent dat de Turkse kampioen ook een nieuw trainingspak draagt komend seizoen. Dit pak wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Turkse Lig, beker- en Europese thuiswedstrijden in het Türk Telekom Stadyumu gedurende 2019-2020. Het nieuwe trainingspak van het keurkorps van trainer Fatih Terim bestaat opnieuw uit een training top en strakke trainingsbroek van Nike. Check!

Geel/rode Galasaray trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020

Het nieuwe Galatasaray pak is geheel in stijl in de clubkleuren van ''GALA.'' De training top van het pak is donker geel. Deze kleur wordt door Nike overigens wel ''laser orange'' genoemd. Qua template heeft Nike bijna niks veranderd afgelopen seizoen. De mouwen bevatten dit seizoen wel de iconische zigzagstrepen, die we kennen van het Vapor template van het Amerikaanse sportmerk. Verder is de trainingstrui weer uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De binnenkant van de hals bevat een bordeaux rode taping en deze komt ook weer terug aan de achterkant van de training top. De rechterborst bevat de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is alweer sinds 2011 kledingsponsor van de Turkse club. De andere borst bevat de badge van de club, inclusief vier rode sterren. De vier sterren verwijzen naar de 22 kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er namelijk een ster aan het logo van een club worden toegevoegd. De mouwen zijn ook dit seizoen weer uitgerust met duimgaten aan de onderkant. Dit zorgt ervoor dat de top strak om het lichaam valt. De raglanmouwen bewegen perfect mee met het lichaam en zorgen ook voor voldoende bewegingsvrijheid.

De trainingsbroek van het nieuwe Galatasaray trainingspak voor 2019-2020 is bordeaux rood en bevat een subtiele taping aan de zijkanten. Deze band is net een iets andere tint rood. Nike heeft ook dit seizoen weer de tapered fit doorgevoerd in de Galatasaray trainingsbroek. De broek valt met name rondom de enkels en kuiten strak om de benen. Verder bevat de trainingsbroek twee broekzakken en is de bovenkant uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Ook de logo's van de club en Nike staan weer op de trainingsbroek. Het nieuwe pak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Dit betreft het anthem trainingsjack. Dit jack is geheel donker geel met een oranje band over het midden. Het jack bevat verder een oranje taping over de schouders en is uitgerust met een hoge hals.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Galatasaray trainingspak voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Diagne, Muslera, Onyekuru, Belhanda, Akbaba, Feghouli, Mitroglou, Nagatomo en nog meer spelers.

Galatasaray trainingspak 2019-2020 kopen

Het nieuwe Galatasaray trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. De prijs van de trainingstrui en trainingsbroek is € 65,- en de prijs van het Galatasaray trainingspak met trainingsjack is € 120,-. Check ook een groot aanbod aan andere Galatasaray producten in deze shops. Directe levering!

Bestel het nieuwe Galatasaray pak direct in deze SHOP!

of deze winkel! 

 

Galatasaray trainingspak 2019-2020