Fortuna Sittard voetbalshirts 2020-2021

Fortuna Sittard en kledingsponsor Masita hebben vandaag de nieuwe Fortuna Sittard voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de Limburgse club de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden dit seizoen. Ook dit seizoen is Masita weer kledingsponsor van de Limburgers. Sinds de zomer van 2017 verzorgt het Limburgse sportmerk de tenues van Fortuna en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2021.

Fortuna Sittard thuisshirt 2020-2021

Het Fortuna Sittard thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen weer geel met groene accenten. Hiermee is het tenue geïnspireerd door het tenue waarin de club naar de Eredivisie promoveerde in 2018. De groene accenten komen terug in de V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Verder is het tenue aan de onderkant dit seizoen uitgerust met een watermerk van het clublogo. Het clublogo zelf prijkt op de linkerborst en het logo van de kledingsponsor op de rechterborst en aan de onderkant van de mouwen. Sponsor Hurkmans versiert het midden van de tenues van Fortuna. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en gele kousen.

Fortuna Sittard uitshirt 2020-2021

Het Fortuna Sittard uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is donkerblauw met oranje accenten. De V-hals van het uitshirt is oranje en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het uittenue van de Limburgers bevat een watermerk van het clublogo aan de onderzijde van het tenue. De logo's van de club, Masita en Hurkmans staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en zijn oranje. Het uittenue van Fortuna wordt compleet gemaakt door een fel oranje voetbalbroekje en ook deze kousen hebben deze kleur. De keepers van Fortuna Sittard dragen dit seizoen een geheel rood keeperstenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Fortuna Sittard voetbalshirts, welke vanaf nu gedrage worden door spelers als Smeets, Semedo, Hansson, Teki, Ugur, Cox en nog meer spelers.

Fortuna Sittard thuisshirt bestellen

De nieuwe Fortuna Sittard voetbalshirts 2020-2021 kan je alleen in de online shop van de Limburgse club bestellen. Hier heeft het shirt een prijs van slechts EU 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Wil je andere voetbalshirts van Eredivisie clubs bestellen? Check dan de onderstaande webshops! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Eredivisie shirt in deze winkel! 

of in deze SHOP!

Fortuna Sittard thuisshirt 2020-2021