Fortuna Düsseldorf uitshirt 2018-2019

Fortuna Dusseldorf en het Duitse sportmerk Uhlsport hebben het nieuwe uitshirt van de Bundesliga club bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt het keurkorps van trainer Funkel de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019. Düsseldorf werd afgelopen seizoen kampioen van de 2. Bundesliga en speelt daarom vanaf dit seizoen weer op het hoogste niveau van Duitsland. Uhlsport is sinds 2017-2018 verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van Fortuna Düsseldorf. Beide partijen hebben een langdurige deal. Check hieronder alles over het nieuwe uitshirt van de Bundesliga club.

Wit Fortuna Düsseldorf uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Fortuna Düsseldorf uitshirt voor 2018-2019 vindt haar inspiratie uit de shirts uit de beginjaren '90 en uit de stad Düsseldorf. Het shirt is wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten. Deze ruiten staan symbool voor één van de metrostations van Düsseldorf, namelijk de Wehrhanlinie. Dit is een belangrijk metro station in de stad. De binnenkant van de hals bevat bovendien een print van het metrostation. Verder bevat het shirt niet alleen zilveren accenten in de ruiten, maar ook in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de band achter de v-hals. Op de borst staan de logo's van de club en Hummel en vanaf dit seizoen heeft de club een nieuwe hoofdsponsor, namelijk HENKEL. Het logo van de sponsor versiert het midden van het shirt. De achterkant van het shirt bevat de initialen van de club: F95. Het getal 95 verwijst naar het oprichtingsjaar: 1895. Daaronder staat de naam van de stad.

Het nieuwe Fortuna Düsseldorf uittenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met zilveren details. Deze kleuren komen ook weer terug in de kousen. Op zowel de voetbalkousen als het broekje van Fortuna Düsseldorf staan uitingen van Uhlsport en de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Hennings, Ayhan, Bodzek, Sobottka, Ducksch en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt

Fortuna Düsseldorf voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Fortuna Düsseldorf is vanaf nu te bestellen te koop in de onderstaande webshops. In deze winkel heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van het Duitse team. Ben je op zoek naar andere producten van de Duitse voetbalclub? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Fortuna Düsseldorf voetbalshirt in DEZE WEBSHOP!

of deze WINKEL!