FC Utrecht uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door bollendak

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt 2024-2025 is gepresenteerd met het motto ‘’In het hart van de stad’’. Dat heeft alles te maken met het design van het nieuwe tenue van de Domstedelingen. In het tenue speelt het team van Ron Jans dit seizoen de uitwedstrijden in de Eredivisie en de KNVB Beker. Eerder lanceerden de club en Castore al het FC Utrecht thuisshirt 2024-2025.



Het FC Utrecht uitshirt 2024-2025 is dit jaar donkerblauw en bevat een opvallende all-over print. Het patroon op het voetbalshirt is namelijk geïnspireerd door het bollendak, de overkapping op het Stationsplein, naast Utrecht Centraal. Het is de plek waar de Utrechters verzamelen om erop uit te trekken, hun club achterna of de wijde wereld in! Het patroon wordt gekenmerkt door de grote cirkels met daartussen een gradiënt design van stippen en geometrische vormen in het wit. Alle logo’s op het FC Utrecht uitshirt zijn oranje. De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst het clublogo. Het logo van de club betreft dus een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: oranje/zwart. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Conclusion en op de mouwen staan de logo’s van FC Utrecht Foundation en Jungerius. Het uitshirt heeft dezelfde details als het thuisshirt. In de nek op de achterkant van het shirt staan de logo’s van de clubs waaruit Utrecht is ontstaan: DOS, USV Elinkwijk en Velox. Op de onderkant van het shirt prijkt een graphic van de Domtoren. Het uitshirt heeft bovendien een ronde hals. Het FC Utrecht uittenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan weerszijden een oranje band. De logo’s van de club en Castore op het short zijn ook oranje. De sokken van het uittenue hebben dezelfde kleurencombinatie.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: De Castore voetbalshirts bevatten een vochtregulerende stof die zweet van het lichaam afvoert en absorbeert. 
  • Pasvorm: SlimFit

Het Castore FC Utrecht uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het shirt € 80,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 60,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

FC Utrecht uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door bollendak
FC Utrecht uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door bollendak
FC Utrecht uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door bollendak
FC Utrecht uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door bollendak