FC Utrecht thuisshirt 2024-2025 bevat diagonaal met een verhaal

FC Utrecht en kledingsponsor Castore hebben het nieuwe FC Utrecht thuisshirt 2024-2025 officieel bekend gemaakt met het motto: ‘’Voor altijd UUUUU’’. In dit tenue speelt het team van trainer Ron Jans de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in de Galgenwaard tijdens het seizoen 2024-2025. Ook dit jaar is Castore weer de producent van de FC Utrecht tenues. Deze functie heeft het Britse sportmerk sinds vorig seizoen. Vanaf dit seizoen staat er een nieuwe sponsor op de FC Utrecht tenues: Conclusion Digital Transformation. Check nu ook het FC Utrecht uitshirt 2024-2025



Het Castore FC Utrecht thuisshirt 2024-2025 heeft het kenmerkende design! Ook dit jaar heeft het shirt weer de iconische rood/witte diagonaal. De rechterkant is overwegend rood en de linkerkant wit. De diagonale lijn loopt vanaf de rechter oksel naar de linker onderkant. Achter de diagonaal schuilt een historisch verhaal. Het is namelijk een hommage aan Sint Maarten, de beschermheilige van de stad Utrecht. Dat zit zo: De heilige deelde zijn rode mantel met een bedelaar, waardoor zijn witte onderrok zichtbaar werd. Dit is de reden dat het stadswapen van Utrecht en het clublogo een rood/witte diagonaal hebben. De rood/witte diagonaal is ook doorgetrokken in het meest opvallende detail van het FC Utrecht thuisshirt, namelijk in de brede v-hals. Hier bevindt zich een design van rode en witte chevrons, geïnspireerd door de diagonaal. Ook de witte band aan de onderkant van de mouwen is uitgerust met een kleine rode driehoek, die geïnspireerd is door hetzelfde idee. Het DNA van de stad en de club is echter op nog meer plekken aanwezig. Op de voorkant van het shirt prijkt namelijk ook een klein icoontje van de Domtoren en in de nek op de achterkant van het tenue staan weer de drie logo’s van de clubs waaruit FC Utrecht in 1970 is ontstaan: DOS, USV Elinkwijk en Velox. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Castore, de linkerborst de badge en op het midden prijkt het logo van de nieuwe hoofdsponsor Conclusion Digital Transformation. De linkermouw is uitgerust met het logo van U4U.

Het FC Utrecht thuistenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan weerszijden een witte chevron. De sokken zijn rood met op het midden de initialen van de club: FCU.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: De Castore voetbalshirts bevatten een vochtregulerende stof die zweet van het lichaam afvoert en absorbeert. 
  • Pasvorm: SlimFit

Het Castore FC Utrecht thuisshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het shirt € 80,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 60,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

FC Utrecht thuisshirt 2024-2025 bevat diagonaal met een verhaal
FC Utrecht thuisshirt 2024-2025 bevat diagonaal met een verhaal
FC Utrecht thuisshirt 2024-2025 bevat diagonaal met een verhaal
FC Utrecht thuisshirt 2024-2025 bevat diagonaal met een verhaal