FC Utrecht derde wedstrijdshirt 2020-2021

FC Utrecht heeft in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike het nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de club van trainer John van den Brom de wedstrijden in de Eredivisie en/of de KNVB beker. De club uit de Domstad bestaat aankomend seizoen 50 jaar. Nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdtenue? Check de details hieronder!

FC Utrecht derde wedstrijd shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van FC Utrecht staat in het teken van Pink Power. De basis van het shirt is een in het oog springende felle roze kleur. De roze kleur valt bij de achterban van FC Utrecht goed in de smaak. Dit blijkt uit de verkiezing van het Eredivisie Shirt Festival eerder dit jaar. Het paars-roze tenue van de club uit 2017/2018 werd hier namelijk gekozen als één van de mooiste shirts ooit van de club. De roze kleur van het nieuwe derde wedstrijdtenue is dan ook gekozen in samenspraak met de supportersvertegenwoording. Ook over het thuisshirt en uitshirt van de club hadden de supporters een duidelijke mening, maar het derde wedstrijdshirt moest: futuristisch, fel, en modieus zijn. Het resultaat was: ‘’PINK POWER! Het nieuwe derde wedstrijdshirt is in zijn geheel roze, dit geldt ook voor de V-hals van het shirt. Toch is het shirt uitgerust met enkele subtiele zwarte details. Deze komen voornamelijk terug in de sponsoruitingen. De swoosh, het bekende Nike logo staat op de rechterkant van de borst en is zwart van kleur, op de linkerborst prijkt het clubwapen van FC Utrecht. Ook deze is zwart van kleur. Op het midden van het shirt valt de naam van de nieuwe hoofdsponsor T-mobile te zien. Vanaf dit seizoen schittert de naam van de nieuwe hoofdsponsor op het shirt, hiermee vervangen zij Zorg van de Zaak. Ook T-Mobile is waarschijnlijk blij met een roze shirt, roze is natuurlijk ook de kleur van de provider. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van FC Utrecht wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

Net zoals bij alle tenues van Nike, is ook het derde wedstrijdtenue van FC Utrecht uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat spelers als Elia, Kerk, Gustafsson, Klaiber, Warmerdam en hun teamgenoten optimaal kunnen presteren. Eerder presenteerden de club en Nike al het nieuwe thuisshirt en uitshirt. 

FC Utrecht voetbalshirts bestellen

Het FC Utrecht derde wedstrijdshirt is vanaf nu te bestellen in de officiële webshop van FC Utrecht.  Hier kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en rugnummer, Ben je opzoek naar gave retroshirts van de Nederlandse club? Check dan de onderstaande winkel. Hier bestel je het retro voetbalshirt voor een prijs van € 59,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je FC Utrecht retro voetbalshirts IN DEZE WINKEL!

FC Utrecht 3e shirt 2020-2021

FC utrecht 3e Shirt 2020-2021