FC Porto uitshirt 2019-2020

FC Porto en New Balance hebben na het nieuwe thuisshirt en 3e shirt ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt spelen de Portugezen de uitwedstrijden in de Portugese Liga, de beker en in Europa dit seizoen. Het nieuwe tenue heeft een apart thema. Het voetbalshirt is namelijk geïnspireerd door het kaartje van de UEFA Cup finale van 2003.

Geel FC Porto voetbalshirt 2019-2020

De finale van de UEFA Cup vond in 2003 plaats in het Estadio Olimpico in Sevilla. In deze finale nam Porto het op tegen Celtic. Na reguliere speeltijd stond het 2-2. Voor Celtic scoorde Larsson twee keer en Alenitsjev en Derlei waren de doelpuntenmakers voor Porto. Een verlenging bood uiteindelijk de uitkomst. In de 115de minuut maakte Derlei het verschil, waardoor Porto voor het eerst in de geschiedenis de UEFA Cup op haar naam schreef. In 2011 won de Portugese topclub opnieuw de Europa League. Het ticket van de UEFA Cup finale was destijds vrijwel geheel geel en deze kleur is daarom ook doorgevoerd in het nieuwe uitshirt voor 2019-2020. Het voetbalshirt is geheel geel met blauwe details. Deze blauwe accenten, afkomstig uit de clubkleuren van Porto, zijn te vinden in de panels aan de zijkanten van de mouwen. Ook de logo's van de club, New Balance en MEO op de voorkant van het tenue zijn blauw. New Balance is sinds 2016 de kledingsponsor van Porto en MEO is al sinds 2011 verbonden aan de club van trainer Sérgio Conceição. Het tenue is uitgerust met een ronde hals. In de nek aan de achterkant van het FC Porto uitshirt staat de naam van de club en daaronder staat subsponsor SUPER BOCK. Het nieuwe FC Porto tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en blauwe kousen. De tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Brahimi, Herrera, Marega, Pepe, Telles, Soares, Aboubakar, Corona en nog meer spelers.

FC Porto voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Porto uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 en het shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun je het tenue van Porto ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere Porto tenues. Directe levering!

Bestel je Porto voetbalshirt in deze SHOP

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of bestel je FC Porto retro shirt in deze winkel!