FC Porto en New Balance hebben het nieuwe trainingsshirt voor 2016-2017 bekend gemaakt. Het nieuwe trainingsshirt wordt door de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Primeira Liga wedstrijden, de Portugese bekerwedstrijden en de Champions League of Europa League wedstrijden. FC Porto is afgelopen seizoen als derde gëeindigd in de Portugese competitie, waardoor het aan de voorronde van de Champions League deel gaat nemen. De Portugese club en kledingsponsor New Balance hebben twee verschillende trainingsshirts gelanceerd. Het ene shirt zal vooral gedragen worden tijdens de trainingen en het andere shirt tijdens het warmlopen ter voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2016-2017. We bespreken uiteraard beide nieuwe shirts!

FC Porto trainingsshirt en warming-up shirt 2016-2017

Het nieuwe FC Porto trainingsshirt voor 2016-2017 is komend seizoen overwegend licht blauw en ebvat een zwart vlak over de linker bovenkant van het shirt. Hiermee hebben de trainingsshirts van FC Porto hetzelfde template als het Liverpool trainingsshirt voor 2016-2017. New Balance is namelijk ook kledingsponsor van de Engelse club. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals en staat op de rechter borst het logo van kledingsponsor New Balance. Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de Portugese club waar onder andere Bruno Martins Indi onder contract staat. Het pre match top of warming-up shirt van FC Porto heeft een iets rijker en flitsender design. Dit shirt heeft een heldere kleur blauw en wordt gekenmerkt door het design van witte lichtflitsen, welke van de onderkant tot ongeveer de borst lopen. Op de borst van dit shirt staat ook in het blauw/wit de logo's van de club en de kledingsponsor en ook dit shirt is voorzien van een ronde hals. De binnenkant van de hals bevat de titel van het clublied van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Do Dragao: ''Porto! Porto! Porto!'' Op de achterkant van dit shirt staat net onder de kraag denaam van de club. Alle traininingskleding van FC Porto is uitgerust met het New Balance Dry systeem, welke ervoor zorgt dat de spelers optimaal kunnen presteren door het vochtafwerende, ventilerende en afkoelende effect. Check hieronder de foto's van het nieuwe pre match top en trainingsshirt van de Portugezen. Deze worden onder andere gedragen door Bruno Martins Indi, Casillas, Herrera, Brahimi, Corono, Layun, Quintero, Aboubakar en andere sterren van de club. Check ook de nieuwe FC Porto voetbalshirts voor 2016-2017.

FC Porto trainingsshirt kopen

Het nieuwe FC Porto trainingsshirt en warming-up shirt voor 2016-2017 kan je vanaf kopen in de onderstaande shop(s). De prijs van het trainingsshirt is € 54,95 en het pre match top heeft een prijs van €59,95. Check daar ook andere FC Porto merchandising zoals bijvoorbeeld tenues. Of check het overzicht met beschikbare FC Porto producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe FC Porto trainingsshirt in deze officiële Porto shop!

Fc -porto -trainingsshirts -2016-2017