1. FC Nürnberg uitshirt 2019-2020

Nürnberg en Umbro hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt 1. FC Nürnberg de uitwedstrijden in de 2. Bundesliga gedurende 2019-2020. De club van trainer Damir Canadi eindigde afgelopen seizoen als laatste in de Bundesliga en speelt daarom komend seizoen op het tweede niveau. Het Engelse sportmerk Umbro is sinds de zomer van 2016 kledingsponsor van Nürnberg en dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt.

Wit FC Nurnberg voetbalshirt 2019-2020

Het nieuwe 1. FC Nürnberg uitshirt voor 2019-2020 heeft een vrij simpel design. Het voetbalshirt is geheel wit en wordt gekenmerkt door de rode en zwarte band over de borst. Deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder heeft het nieuwe voetbalshirt van ''Der Club'' een V-hals en staan de logo's van Umbro en de club op de borst. Hoofdsponsor Nürnberger Versicherungen versiert het midden van het tenue. Subsponsor Godelmann prijkt op de mouwen van het nieuwe uittenue van 1. FC Nürnberg. De achterkant van het voetbalshirt is geheel wit en bevat op de achterkant de bijnaam: Der Club. Het nieuwe uittenue van Nürnberg wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een zwarte en rode band. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Kubo, Ewerton, Löwen, Pereira, Leibold en nog meer sterspelers.

FC Nurnberg voetbalshirt kopen

De nieuwe Nürnberg tenues kun je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer € 79,95 en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Scoor je FC Nürnberg uitshirt in DEZE WINKEL

of in deze SHOP!