FC Lorient voetbalshirts 2020-2021

De Franse promovendus Lorient FC heeft afgelopen weekend in samenwerking met kledingsponsor Kappa de nieuwe Lorient voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt Lorient de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden gedurende 2020-21. Lorient eindigde afgelopen seizoen op de eerste plaatst in Ligue 2 en speelt komend seizoen op het hoogste niveau van Frankrijk. Sinds de zomer van 2017 is het Italiaanse sportmerk Kappa de kledingsponsor van de Italiaanse club.

FC Lorient thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Lorient FC thuisshirt 2020-2021 is een ode aan de vijftigste verjaardag van het Festival Interceltique, dat in augustus 2021 gehouden wordt in de Franse stad. De body van het Lorient voetbalshirt is oranje en bevat een all-over print van van golven over het tenue. De raglanmouwen zijn overwegend zwart met een brede oranje band aan de onderkant. Verder is het FC Lorient tenue uitgerust met een ronde hals met een knoopje. De rechterborst bevat het logo van Kappa en dit logo staat ook op beide mouwen. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club en op het midden van het tenue prijkt sponsor JEAN FLOC'H. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de bijnaam van de club: "Les Merlus." De achterkant bevat bovendien het logo van subsponsor Olmix. Het FC Lorient thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met oranje kousen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

FC Lorient uitshirt 2020-2021

Het FC Lorient uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door de Atlantische Oceaan. Het voetbalshirt is wit en bevat een design van zilveren en oranje strepen over de body van het tenue. De horizontale oranje strepen zijn in een diagonale baan verwerkt, welke loopt van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Het uittenue heeft ook een ronde hals met een oranje strip en de mouwen zijn geheel wit. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en hetzelfde geldt voor de bijnaam van de club. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met oranje accenten. De Lorient tenues zijn dit jaar ook uitgerust met de Kombat technologie van Kappa. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers nog beter kunnen presteren. Het shirt bevat onder andere ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Grbic, Cabot, Bozok, Morel, Wissa, Hamel en andere sterspelers. De nieuwe tenues van FC Lorient kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Franse club. Bestel andere Ligue 1 tenues in DEZE WINKEL

FC Lorient thuisshirt 2020-2021

FC Lorient uitshirt 2020-2021