FC Krasnodar voetbalshirts 2018-2019

De Russische club FC Krasnodar en kledingsponsor PUMA hebben de nieuwe tenues voor 2018-2019 gepresenteerd. In deze shirts speelt Krasnodar de wedstrijden in de Russische competitie en beker gedurende 2018-2019. FC Krasnodar eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Russische Premjer League en gaat dit seizoen weer meestrijden om de prijzen in de Russische competitie. Het Duitse sportmerk Puma is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt van Krasnodar. Beide partijen hebben sinds 2016 een samenwerkingsverband. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

FC Krasnodar thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe FC Krasnodar thuisshirt voor 2018-2019 heeft hetzelfde template als het AC Milan uitshirt voor 2018-2019. Sinds dit seizoen is Puma namelijk ook kledingsponsor van de Italiaanse club. Het shirt is zwat en bevat een groene band over de borst van het voetbalshirt. Deze band loopt door over de mouwen en de achterkant van het tenue. Onder de groene band bevindt zich een melange achtige print van zwarte en groene strepen. Deze melange achtige print komt ook weer terug op een deel van de mouwen. Het Krasnodar thuisshirt is bovendien uitgerust met een v-hals en op de borst prijken de logo's van de club en PUMA. De ''cat'' van het Duitse sportmerk prijkt ook weer op de schouders van het shirt en sponsor WAFF! Versiert het midden van het shirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met groene details.

FC Krasnodar uitshirt 2018-2019

Het FC Krasnodar uitshirt voor 2018-2019 is overwegend wit en bevat een zwarte v-hals. Ook dit shirt bevat flitsende accenten. Deze zijn vooral te vinden in de dunne en dikkere strepen over de mouwen. Deze banen bevatten een gradient design van dunne puntjes. De logo's van de club, PUMA en sponsor WAFF staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zwarte details. Ook de tenues van Krasnodar zijn weer uitgerust met de Dry Cell technologie van PUMA, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Claeasson, Smolov, Cueva, Gazinski, Mamayev en nog meer sterspelers.

Krasnodar voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Krasnodar voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande winkel. Dit shirt kan je vooralsnog alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is ongeveer € 84,95. In deze online shop kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Krasnodar shirt in deze SHOP!