FC Emmen voetbalshirts 2018-2019

FC Emmen en Beltona hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gepresenteerd. In dit shirt speelt de Drentse club de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019. FC Emmen eindigde afgelopen seizoen op een zevende plaats in de Jupiler League en promoveerde voor het eerst in de geschiedenis naar het hoogste niveau van Nederland. Beltona is sinds het seizoen 2017-2018 kledingsponsor van het keurkorps van trainer Dick Lukkien. Beide partijen hebben een deal voor meerdere jaren. Check hieronder alle details van zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt van FC EMMEN.

FC Emmen thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe FC Emmen thuisshirt voor 2018-2019 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is een combinatie van rood en wit. De zijkanten en de mouwen van het shirt zijn rood en de body van het voetbalshirt is wit. De mouwen worden afgesloten door een witte bies en de opstaande kraag is een combinatie van rood en wit. Het embleem van BELTONA staat op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van FC Emmen. Boven het logo staat in het goud de tekst: ''EREDIVISIE 2018-2019.'' De trademark tekens van Beltona staan op de mouwen. Hoofdsponsor Hitachi Capital Mobily is dit jaar nieuw op het shirt van de club uit Drente. Vanaf 1 juli is de vorige hoofdsponsor Noordlease samen gegaan met Leasevisie als Hitachi Capital Mobility. Het voetbalshirt bevat aan de achterkant nog een speciaal detail. Hier staan namelijk de leus van de club: ''Hier kom ik weg.'' Dit staat aan de bovenkant. De onderkant van het shirt bevat het wapen van de stad. Verder is de rechter mouw van het voetbalshirt dit jaar uitgerust met de officiële Eredivisie badge. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rood/witte kousen.

FC Emmen uitshirt 2018-2019

Het nieuwe FC Emmen uitshirt voor 2018-2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter donker grijs met witte details. Deze witte accenten zijn te vinden in de horizontale strepen in de opstaande kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Beltona, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de details op de achterkant van het shirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker grijs voetbalbroekje en donker grijze kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Peters, Bannink, Siekman, Bakker, Cavlan, Arias, Jansen, Bijl en nog meer sterspelers.

FC Emmen shirt bestellen

Het shirt van FC Emmen is alleen te koop in de clubshop of retailers in Drente. Wil je andere voetbalshirts van het seizoen 2018-2019 kopen? Check het exclusief in deze WINKEL!